Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Pendikspor İddaa Tahmini 06.05.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda yer alan Pendikspor deplasmanda, Antalyaspor karşısında sürpriz peşinde. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Antalyaspor ve Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Antalyaspor kazanır 2.32, beraberlik 3.73, Pendikspor kazanır ise 3.11 olarak açıklanmış.     

Antalyaspor’un Hedefi Yok

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Fatih Karagümrük deplamanına konuk olan Akdeniz ekibi karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Ramzi Safuri’nin kırmızı kart görmesiyle Fatih Karagümrük’ün maçı 10 kişi tamamladığını da belirtelim. Süper Lig’de son 4 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Antalyaspor’un hedefi bulunmuyor. Bu hafta Pendikspor’u konuk edecek Antalyaspor’da Ramzi Safuri kart cezalısı. Bünyamin Balcı’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Pendikspor 3 Maçtır Kaybediyor

Pendikspor’un kümede kalma umutları hatalar geçtikçe azalıyor. Geçen hafta sonu iç sahada Kayserispor’u konuk eden Pendikspor karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Badou Ndiaye’nin golüyle öne geçmeyi başardılar ama üstünlükleri çok sürmedi. Haftayı puansız geçen Pendikspor’da mağlubiyet serisi ise 3 maça çıkmış durumda. Süper Lig’de düşme hattında yer alan İbrahim Üzülmez’in ekibi bu hafta Antalyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da Nuno Sequeira ve Arnaud Lusamba kart cezalısı.

Antalyaspor – Pendikspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Ramzi Safuri kart cezalısı. Bünyamin Balcı’nın ise sakatlığı devam ediyor. Pendikspor’da Nuno Sequeira ve Arnaud Lusamba kart cezalısı.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Gökcan Kaya, Abdoulay Diaby, Badou Ndiaye, Mame Thiam

İddaa Tahmini

Antalyaspor Süper Lig’de hedefsiz takımlardan biri diyebiliriz. Geçen hafta konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 4-1 kaybettiler. Bu hafta ise iç sahada Pendikspor’u konuk edecekler. Pendikspor ise geçen hafta Kayserispor karşısında puan alamadı. Rakibine 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de 30 puana sahip olan Antalyaspor düşme hattında yer alıyor. Son 3 maçını kaybeden Pendikspor’da moraller bozuk. Antalyaspor favori. Sergen Yalçın’ın öğrencileri evinde kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…