Günün İddaa Kuponu 19.08.2021

19 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu’nda bizleri bekleyen 3 güvendiğim müsabakayı kupon olarak derledim. Bol şanslar.

KuPS Kuopio – Union Berlin: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; 19 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu‘nda ilk maç heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 19:00‘da, KuPS Kuopio ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. KuPS Kuopio, Finlandiya Veikkausliiga’nın son 9 haftasından 8 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başarırken, lider HJK Helsinki’nin en yakın takipçisi olmayı başardı. Simo Valakari’nin öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi sahnesinde ise 1. Eleme Turu’ndan itibaren yoluna devam etmeyi başardı ve 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle Union Berlin’in rakibi oldu. İki kulvarda birden iyi hücum performansıyla dikkat çeken KuPS, iki kulvarda birden çıktığı 21 maçın 19’unda rakip fileleri havalandırmayı başardı. KuPS en zorlu sınavını ise Union Berlin karşısında verecek. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz sezonu Urs Fischer yönetiminde 34 haftadan 12 galibiyet, 14 beraberlikle noktalayan Union Berlin, 7. Sırada yer alırken, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’ne Play Off Turu’nda mücadele etme hakkı kazandı. Başarılı bir sezonu geride bırakan konuk ekip, yeni sezonda Taiwo Awoniyi, Tymoteusz Puchacz, Frederik Rönnow, Keita Endo ve Julius Kade transferleriyle güçlenirken, forvet hattına yapılan Awoniyi takviyesi, yeni sezonun ilk haftasında Berlin’e 1 puanı getirdi. Leverkusen ile iç sahada 1-1 berabere kalan ekipte, 1 puanı getiren gol yeni transferden geldi. Sezona oyun olarak ve skor olarak iyi bir başlangıç yapan Union Berlin, Leverkusen performansıyla geçer not aldı. İki kulvarda birden iyi hücum performansıyla son haftalara damgasını vuran KuPS ve transfer döneminde hücum hattını güçlendiren Union Berlin, avantaj için çıkacağı ilk maçta skor üretmeyi başaracaktır.

Rennes – Rosenborg: MS 1, 1.39 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi sahnesinde, Rennes ile Rosenborg, Play Off Turu‘nun ilk maçında karşı karşıya gelecek. 19 Ağustos Çarşamba günü bizleri bekleyen mücadelenin başlama saati 21:00. Rennes, geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’i ilk 6 içerisinde tamamlamayı başarırken, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi E Gurubu’nda mücadele etti. Yeni sezonda ise UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’ne Play Off Turu’nda katılan ev sahibinin rakibi Rosenborg. Yeni sezon öncesi Loic Balde ile savunma, Kamal Sulemana ile ise hücum hattını güçlendiren Rennes, ilk 2 haftada beraberliklerle yetindi. İlk hafta Lens ile evinde karşılaşan Bruno Genesio’nun öğrencileri, Sulemana’nın enfes golüyle 1-0 ön geçerken, skoru koruyamadı. 2. Hafta ise Brest deplasmanına konuk olan Rennes, 84. Dakikada Sehrou Guirassy’in golüyle 1-0 öne geçerken, son saniye golüyle 1 puana razı geldi. 2 haftadır galibiyeti kaçıran ekip, aynı hatayı Konferans Ligi’nde yapmak istemiyor. Rosenborg iki kulvarda birden yükselişe geçti. Norveç Eliteserien Ligi’nde üst üste 5 maçta puan kaybı yaşayan Rosenborg, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala ligde yükselişe geçerken, son 5 haftadan 2 beraberlik, 3 galibiyetle çıkmayı başardı. 3’te 3 yaparak Eliteserien Ligi’nde iddiasını sürdüren konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Hafnarfjordu’yu 4-1 ve 2-0’lık skorlarla, Domzale’yi ise 6-1 ve 2-1’lik skorlarla eleyerek, Play Off Turu’nda Rennes’in rakibi oldu. Dino Islamovic 4 maçta 4 gol atmayı başardı. Rosenborg hücum hattındaki etkisiyle, Rennes deplasmanından avantajlı dönmek istiyor. Fransa Ligue 1’de istediği başlangıcı yapamayan Rennes, puan tablosunda olmasa da, sahada iyi futboluyla güven verdi. Ev sahibi hatalarını Konferans Ligi’nde telafi edecek ve evinde kazanacaktır.

PAOK – Rijeka: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; 19 Ağustos Perşembe günü, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu‘nun ilk ayağında, PAOK ile Rijeka kozlarını paylaşacak. Maçın başlama düdüğü 21:00‘de çalınacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne doğrudan 3. Eleme Turu’nda katılan PAOK, İrlanda temsilcisi Bohemians ile karşı karşıya gelirken, deplasmanda aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, iç sahada 2-0 kazanarak adını üst tura yazdırdı. Deplasmanda sezonun ilk maçına çıkan Razvan Lucescu’nun öğrencileri, 2-0 geriye düştüğü mücadelede, Olivera’nın golüyle tur biletine tutunurken, iç sahada Schwab ve Biseswar’ın golleriyle adını Play Off Turu’na yazdırdı. Henüz Yunanistan Süper Ligi başlamazken, PAOK tek kulvarda mücadele etmenin avantajını kullanmak istiyor. Hırvatistan 1. HNL Ligi’nin son haftasını 1-0’lık Osijek mağlubiyetiyle noktalayan Rijeka, yeni sezon kapsamında 8 resmi maçta boy gösterirken, sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Ligde ilk 3 haftayı 2 galibiyet, 1 berberlikle noktalayan Goran Tomic’in öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne ise 2. Eleme Turu’nda katılmış ve önce Gzira Unit’i, ardından Hibernian’ı saf dışına itti. Unit karşısında 2’de 2 yapan konuk ekip, Hibernian karşısında ise deplasmanda 1-1’lik beraberlikle dönerken, iç sahada 4-1 kazandı. Rijeka cephesinde Josip Drmic 6 maçta 4 gollük bir performans ortaya koyarken, takımının galibiyet yolunda kilit ismi oldu. Rijeka’yı mağlup etmek kolay değil. Yeni sezonda kolay maç kaybetmeyen ve Konferans Ligi iddiasını sürdüren, PAOK ile Rijeka, zorlu turun ilk ayağında, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, skor üretecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.30

Bets10 Bahis Oranı: 6.55