Sivasspor Kopenhag Bahis Tahmini 19.08.2021

UEFA Avrupa Ligi play off turu heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Sivasspor iç sahada, Kopenhag’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve TRT SPOR kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor ve Kopenhag arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 2.90, beraberlik 3.40, Kopenhag kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Sivasspor Avantaj Peşinde

Sivasspor, Avrupa Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katıldı. 2. Turda Moldova’nın Petrocub takımını elemeyi başaran Yiğidolar, geçtiğimiz hafta ise Dinamo Batumi’yi eledi. Dinamo Batumi karşısında, özellikle 2. Maçta çok zorlandılar. Play off turuna katılmayı başaran Rıza Çalımbay’ın ekibi, Danimarka’nın Kopenhag takımı ile karşılaşacak. Sivasspor’da maç öncesinde, Pedro Henrique’nin sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Kopenhag İyi Başladı

Kopenhag, Avrupa Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katıldı. Torpedo Zhodino’yu 4-1 ve 5-0’lık skorlar ile geçen Kopenhag, 3. Eleme turunda ise Lokomotiv Plovdiv’i saf dışı bıraktı. Play off turunda ise temsilcimiz Kopenhag ile eşleştiler. Danimarka Süper Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Aarhus’u deplasmanda 3-1 ile geçen Jess Thorup’un ekibi, üst üste 3. Galibiyetini ald. Bu sezon ligde oynadıkları 5 maçta 11 puan topladılar.

Maç Bilgileri

Sivasspor –Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Pedro Henrique’nin sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Sefa Yılmaz, Kayode

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Boilesen, Ankersen, Kristansen, Zeca, Lerager, Biel, Khotcholava, Wilczek, Daramy, Falk

İddaa Tahmini

Taraf bahsinde Kopenhag ağır basıyor ama ilk maçta Sivasspor’un gol yememesi önemli. Savunma ağırlıklı bir oyun bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.53

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, bu kez direnemedi. Kopenhag, istediği sonucu aldı ve rövanş maçı için avantajı eline geçirdi.