Young Boys Ferencvaros Bahis Tahmini 18.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play off turu heyecanı devam ediyor. Young Boys evinde, Ferencvaros karşısında galibiyet arayacak. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı, EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Young Boys Ferencvaros arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Young Boys kazanır 1.57, beraberlik 4.20, Ferencvaros kazanır ise 6.50 olarak açıklanmış.

Young Boys Galibiyet Peşinde

Young Boys, yeni sezona pek iyi başlayamadı. İsviçre Süper Lig’te 3 hafta geride kaldı ve David Wagner’in öğrencilerinin, sadece 4 puanı bulunuyor. Ligi ilk haftasında Luzern’i 4-3 ile geçtiler ama sonrasında Grasshopper ile 1-1 berabere kalan Young Boys, Sion’a ise 1-0 kaybetti. Şampiyonlar Ligi’nde ise bu hafta Ferencvaros ile karşılaşacaklar. Bir önceki turda Romanya’yın CFR Cluj takımı ile eşleşen Young Boys, 1-1 ve 3-1’lik skorlar ile turlayarak, play off turunda Ferencvaros’un rakibi oldu. Maç öncesinde Young Boys’ta Michel Aebischer kart cezalısı.

Ferencvaros Sürpriz Arıyor

Ferencvaros, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor. İlk turda Prishtina’yı 3-0 ve 3-1’lik skorlar ile geçen Macaristan ekibi, 2. Eleme turunda ise Zalgiris Vilnius’u 2-0 ve 3-1 mağlup etmişti. İlk 2 turu kolay geçtiler. 3. Eleme turunda ise Slavia Prag ile karşılaşan Peter Stöger’in öğrencileri, ilk maçı 2-0 kazandı ve rövanş maçını ise 1-0 kaybetti. Bu mağlubiyete rağmen tur atlayan Ferencvaros, play off turunda Young Boys’un rakibi oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Macaristan Ligi’nde Mezokovesd’i 4-1 ile geçen Ferencvaros, Young Boys maçı öncesinde moral buldu.

Maç Bilgileri

Young Boys – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wankdorf Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica’da Jan Vertonghen’in sakatlığı bulunuyor.

Young Boys’un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Lauper, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi

Ferencvaros’un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Mmaee, Blazic, Nguen, Khartin, Balint Vecsei, Wingo, Uzuni, Somalia, Ryan Mmaee, Robert Mak

İddaa Tahmini

Young Boys, ilk maçın net favorisi. Ferencvaros karşısında kazanarak, rövanş maçı için avantajlı bir skor almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ferencvaros, iyi bir oyun ortaya koydu ama beraberlik almalarına yetmedi. Young Boys, 3-2 kazandı ama rövanş maçında işleri pek kolay olmayacak.