Benfica PSV BahisTahmini 18.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında, Benfica ile PSV karşı karşı gelecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı takip edilebilecek.

Benfica ile PSV takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Benfica galibiyetine 2.10, beraberlik tercihine 3.50, PSV galibiyetine ise 3.60 verildiğini görüyoruz.

Benfica Güzel Başladı

Jorge Jesus’un öğrencileri, yeni sezona iyi bir giriş yaptı. Portekiz Liga NOS’ta ilk 2 hafta geride kaldı ve Benfica, Moreirense’yi 2-1 ile geçerken, Arouca’ya ise 2-0 mağlup etti. Bu hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda, PSV ile karşılaşacaklar. Bir önceki turda Spartak Moskova ile karşılaşan Benfica, iki maçtan da 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve 3. Eleme turunu rahat geçti. Bu hafta PSV’yi konuk edecek Benfica’da Jan Vertonghen’in sakatlığı bulunuyor.

PSV Süper Kupa’yı Kaptı

PSV, sezona kupa ile başladı. Hollanda Süper Kupası’nda Ajax ile karşılaşan Roger Schmidt’in öğrencileri, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve şampiyonluğa ulaştı. Hollanda Eredivisie’de ise geçtiğimiz hafta konuk oldukları Heracles’i 2-0 mağlup ettiler. Bu hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında, Benfica’ya konuk olacaklar. Temsilcimiz Galatasaray karşısında da 2. Eleme turunu rahat geçen PSV, 3. Turda ise Midtjylland’ı 3-0 ve 1-0’lık skorlar ile elemişti.

Maç Bilgileri

Benfica – PSV Eindhoven Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica’da Vertonghen sakat. PSV cephesinde ise Kreekels ve Sambo sakat.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, Nicolas Otamendi, Alejandro Grimaldo, Alex Grimaldo, Gilberto, Gabriel, Joao Mario, Rafa Silva, Pizzi, Luka Waldschmidt, Haris Seferovic

PSV'nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Jordan Teze, Nick Viergever, Oliver Boscagli, Philipp Max, Ibrahim Sangare, Marco Van Ginkel, Cody Gakpo, Yorbe Vertessen, Mario Götze, Eran Zahavi

İddaa Tahmini

İki takımda sezona çok iyi başladı. Gol yollarında etkililer. Bu maç için en mantıklı seçim, gollere yönelmek olacak. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica, galibiyetlerine devam etti. Da Luz’da konuk ettikleri PSV’yi 2-1 mağlup etmeyi başardılar.