Young Boys – Ferencvaros İddaa Tahmini 18.08.2021

18 Ağustos Çarşamba akşamı, Young Boys ile Ferencvaros, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nun ilk maçında kozlarını paylaşacak. Wankdorf Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele 22:00‘de sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Young Boys galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.20, Ferencvaros galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Young Boys İç Sahada Kazanıyor

İsviçre temsilcisi Young Boys, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesine 2. Eleme Turu’nda katılırken, önce Slovan Bratislava, ardından CFR Cluj engellerini geçerek, Ferencvaros’un rakibi oldu. 4 maç sonunda namağlup bir performans grafiği ortaya koyan David Wagner’in öğrencileri, İsviçre Süper Ligi’nde ise sezona iyi başlamadı. 3 maçtan 4 puan alan ev sahibi, sadece Luzern deplasmanında kazanabildi. Şampiyonlar Ligi’nde daha iyi bir performans ortaya koyan Young Boys, ligde ise etkisiz. Ev sahibinde Siebatcheu 7 maçta 5 gol atarak, hücum yükünü sırtlanırken, Young Boys evinde mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde tek iç saha maçından beraberlikle ayrılan ekip, Şampiyonlar Ligi’nde ise iç saha maçlarını kazandı.

Ferencvaros Devler Sahnesinde Tehlikeli

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme Turu’nda katılan Ferencvaros, Slavia Parg ile çıktığı 3. Eleme Turu’na kadar namağlup bir performans ortaya koyarken, devler sahnesinde ilk mağlubiyetini almasına rağmen, Play Off Turu’na yükselen taraf oldu. Prishtina ve Zalgiris’i hem iç sahada hem de deplasmanda farklı skorlarla mağlup eden Macaristan temsilcisi, Slavia Prag karşısında ilk maçı iç sahada 2-0 kazanırken, deplasmanda ise 1-0 mağlup oldu. Peter Stöger’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde hem savunma hem hücum performansıyla dikkat çekerken, Macaristan Ligi’ne durgun bir başlangıç yaptı ve 2 maçtan 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Ferencvaros, Şampiyonlar Ligi performansıyla, Young Boys deplasmanında tehlike arz ediyor.

Maç Bilgileri

Young Boys – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 22.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wankdorf Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Young Boys cephesinde Aebischer kart cezalısı. Lustenberger ise sakat. Ferencvaros’da ise Civic kart cezalısı.

Young Boys’un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Lauper, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi.

Ferencvaros’un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Mmaee, Blazic, Nguen, Khartin, Balint Vecsei, Wingo, Uzuni, Somalia, Ryan Mmaee, Robert Mak.

Şampiyonlar Ligi sahnesinde kolay maç kaybetmeyen Young Boys ve Ferencvaros, şuana kadar iyi hücum performanslarıyla dikkat çekti. İki takım Play Off Turu’nun ilk ayağında skor üretmeye devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Young Boys oldu. Ev sahibi 3 gol ve 1 kırmızı kartla karşılaşmayı tamamlarken, Ferencvaros karşısında avantajı eline aldı. Kazananları tebrik ederiz.