Malmö – Ludogorets İddaa Tahmini 18.08.2021

Eleda Stadı’nın ev sahipliği yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nun ilk maçında, Malmö ile Ludogorets karşı karşıya gelecek. Mücadele 18 Ağustos Çarşamba günü Türkiye saati ile 22:00‘de başlayacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Malmö FF galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.50, Ludogorets galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Malmö FF Zorlu Rangers Engelini Aştı

Malmö FF, Şampiyonlar Ligi’nde vereceği Play Off mücadelesi öncesinde, İsveç Allsvenskan Ligi’nde Göteborg’a 3-2 mağlup oldu ve 10 haftadır sürdürdüğü liderliği kaybetti. İç sahada 1-0 öne geçse de, 10 kişi kaldıktan sonra son dakika golüyle mağlup oldu. Malmö, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise maç kaybetmedi. 1. Eleme Turu’nda katılan ev sahibi, Riga FC ve HJK Helsinki engellerini iç sahada galibiyet, deplasmanda ise beraberliklerle geçen Jon Dahl Tomasson’un öğrencileri, en büyük sürprize ise 3. Eleme Turu’nda imza attı ve iç sahada 2-1 mağlup ettiği Rangers’i deplasmanda da aynı skorla mağlup etti. Son maça 2 golle damgasını vuran Antonio Colak, 13 maçta 8 gole imza atarken, ev sahibinde en dikkat çeken isim oldu.

Ludogorets Namağlup İlerliyor

Bulgaristan ekibi Ludogorets, Bulgaristan 1. Ligi’nde ilk 2 haftayı 2 galibiyetle geçerken, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 1. Eleme Turu’ndan, Play Off Turu’na kadar namağlup bir performans ortaya koydu. İki kulvarda birden mağlubiyeti bulunmayan konuk ekip,  ligde aldığı 2 galibiyetin ardından, son 2 haftayı bay geçti ve Şampiyonlar Ligi’ne odaklandı. Sırasıyla Shakhtyor, Mura ve Olympiakos engellerini aşan Valdas Dambrauskas, en zorlu sınavını Olympiakos karşısında verirken, 1-1’lik deplasman beraberliğinin ardından, iç sahada 2-2 berabere kalırken, seri penaltı atışları, Bulgaristan temsilcisini üst tura taşıdı. Olympiakos karşısında hücum etkisini sürdürse de, savunmada önemli açıklar veren Ludogorets, iki kulvarda birden iyi performanslar sergiliyor.

Maç Bilgileri

Malmö – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 22.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eleda Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de Ahmedhodzic ve Bonke kart cezalısı. Toivonen ve Knudsen ise sakat. Ludogorets cephesinde ise Despedov kart cezalısı, Higinio ise sakat.

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Eric Larsson, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic.

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Kristijan Kahlina, Nedyalkov, Ikoko, Plastun, Gonçvales, Verdon, Badji, Tekpetey, Souza, Dorin Rotariu, Keserü.

Şampiyonlar Ligi’nde mağlubiyet yüzü görmeyen iki takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, taraf bahsi oldukça güç. İyi performanslarıyla dikkat çeken taraflar, avantaj peşinde olacağı ilk maçta, rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Berget ve Birmancevic golleriyle Malmö’yü farklı galibiyete taşıdı. Ludogerts engelini farklı galibiyetle aşan ekip, savunma performansıyla bizleri yanılttı.