İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Fiorentina Maç Tahmini 05.05.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde son 3 haftaya girilirken, Hellas Verona sahasında Fiorentina‘yı konuk edecek. 5 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Hellas Verona galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.40, Fiorentina galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 olarak verilmiş.

Hellas Verona Kazanmak İstiyor

Marco Baroni ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lazio deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Son haftalarda zor günler geçiren ve bir türlü toparlanmayı başaramayan Hellas Verona, bitime 4 hafta kala küme düşme tehlikesi yaşayan takımlar arasında yer alıyor. Son 6 haftanın 5’inde puan kaybı yaşayan ev sahibi, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 3’e kadar inmesine engel olamadı. 34 haftayı 7 galibiyet, 10 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alıyor. 34 maçta rakip filelere 31 gol göndermeyi başaran ev sahibi, kalesinde ise 45 gole engel olamadı. Taraftarı önünde Fiorentina’yı konuk edecek olan ve 3 puana ihtiyacı olan Hellas Verona, düşme tehlikesine rağmen güven vermekten uzakta.

Fiorentina Vites Yükseltti

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan, 3 haftadır ise maç kaybetmemeyi başaran Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise final kapısını araladı. Serie A’da son 2 hafta Salernitana ve Sassuolo’ya karşı üst üste galibiyetler almayı başaran konuk ekip, 180 dakika sonunda rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Konferans Ligi yarı final eşleşmesinin ilk maçında ise iç sahada konuk ettikleri Club Brugge karşısında sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldılar. Final yolunda dev bir adım atmayı başaran Fiorentina, hafta içinde Club Brugge ile rövanşta karşı karşıya gelecek. Bu hafta Hellas Verona deplasmanına rotasyonlu bir kadroyla çıkacaklarını düşünüyoruz. İki kulvarda birden etkili olmaya devam eden konuk ekip, bitime 4 hafta kala ligin 8. sırasında yer alıyor.

Hellas Verona – Fiorentina Maç Bilgileri

Hellas Verona – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Juan Cruz’un sakatlığı devam ederken, Juan Cabral kart cezalısı. Fiorentina’da ise Riccardo Sottil’in sakatlığı devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Stefan Mitrovic, Pawel Dawidowicz, Giangiacomo Magnani, Michael Folorunsho, Jackson Tchatchoua, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Suat Serdar, Tijanni Noslin, Karol Swiderski.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

Son haftalarda galibiyet adına zorlanan Hellas Verona, ligde kalmak için puan kayıplarına son vermek ve taraftarı önünde kazanmak istiyor. Fiorentina ise son haftalardaki etkisin sürdürmek için Hellas Verona deplasmanında olacak. İki takımında mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan, kümede kalma mücadelesi veren Hellas Verona oldu. Ev sahibi kritik bir galibiyetle haftayı noktalarken, iki takımda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Fiorentina deplasmanda mağlup olurken, Verona filelerine 1 gol gönderdi. Kazananları tebrik ederiz.