İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Frosinone İddaa Tahmini 05.05.2024

Empoli taraftarı önünde Frosinone‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 35. hafta mücadelesi, 5 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Empoli galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.45, Frosinone galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda.

Empoli Ligde Kalmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde 34 haftayı 8 galibiyet, 7 beraberlik, 19 mağlubiyetle geride bırakan Empoli, 31 puanla 17. sırada yer alıyor. Sezon boyunca küme düşme tehlikesini bir türlü atlatmayı başaramayan ev sahibi, 34 hafta içerisinde 3 kez teknik adam değiştirdi. Son olarak göreve Davide Nicola’yı getiren Empoli, bitime 4 hafta kala küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor. Deplasmanda 4 haftadır üst üste mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan ev sahibi, son olarak Atalanta deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İç sahada ise son 2 hafta Torino ve Napoli’yi mağlup etmeyi başardılar. Ligde kalmak için iç saha etkisini sürdürmeye ihtiyacı olan Empoli, bu hafta en yakın rakiplerinden Frosinone’ye karşı galibiyet arayacak.

Frosinone 12 Hafta Sonra Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Salernitana engelini 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Frosinone, tam 12 hafta sonra maç kazanarak, bitime 4 hafta kala küme düşme hattının içerisinden kurtulmayı başardı. Lige veda eden rakibine karşı sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, aynı zamanda düşme potasıyla arasındaki puan farkını 3’e yükseltti. Kümede kalmak adına önemli bir adım atmayı başaran konuk ekip, bu hafta en yakın rakibi Empoli’ye deplasmanda konuk olacak. Galibiyete ihtiyacı olan Frosinone, son 5 haftalık fikstürü ise 4 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktı ve maç kaybetmedi. Sezonun en önemli sınavlarından birini verecek olan konuk ekip, kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Empoli – Frosinone Maç Bilgileri

Empoli – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli cephesinde Sebastian Walukiewicz, Tyronne Ebuehi ve Alberto Cerri’nin sakatlıkları devam ediyor. Frosinone’de ise Stefano Turati, Mateus Lusuardi, Anthony Oyono ve Sergio Kalaj’ın sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Ardian Ismajli, Jacopo Fazzini, Youssef Maleh, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, M’Baye Niang, Emanuel Gyasi.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Michele Cerofolini, Emanuele Valeri, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Pol Lirola, Nadir Zortea, Enzo Barrenechea, Matias Soule, Luca Mazzitelli, Demba Seck, Walid Cheddira.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde bitime 4 hafta kala küme düşme hattının en yakın rakipleri arasında yer alan Empoli ve Frosinone kozlarını paylaşacak. İki takımda kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Sezonun en kritik sınavlarından birini verecek olan iki takımında, zorlu mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli ve Frosinone maç boyunca birbirlerine üstünlük kuramadı. 90 dakika golsüz eşitlikle sona ererken, kümede kalma mücadelesi veren iki takımda, bitime 4 hafta kala puan kaybından kurtulamadı.