İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari Lecce İddaa Tahmini 05.05.2024

5 Mayıs Pazar günü S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cagliari ile Lecce karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Cagliari galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.25, Lecce galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Cagliari’de Tehlike Sürüyor

İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Genoa deplasmanına konuk olan Cagliari, aldığı 3-0’lık deplasman mağlubiyetiyle, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Claudio Ranieri ve öğrencileri, Genoa mağlubiyetine kadar İtalya Serie A Ligi’nde 4 hafta boyunca namağlup bir performans sergilerken, en yakın rakiplerinden Genoa karşısında ağır bir mağlubiyet aldı. Son 4 haftaya girilirken, düşme potasıyla aralarında sadece 3 puan fark bulunuyor. Taraftarı önünde Lecce’yi ağırlayacak olan Cagliari, taraftarı önünde kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Sezonun ilk yarısında Lecce ile deplasmanda 1-1 berabere kaldılar.

Lecce 3 Haftadır Kaybetmiyor

Luca Gotti’nin Lecce’yi devralmasıyla birlikte konuk ekipte yükseliş yaşandı. Teknik direktör değişikliği öncesinde zor günler geçiren ve küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Lecce, Gotti’nin göreve gelmesinin ardından son 3 haftada namağlup bir performans sergiledi. Empoli ve Sassuolo karşısında üst üste galibiyetler elde ettikten sonra geçtiğimiz hafta Monza ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Gotti yönetimindeki 6 maçlarında sadece Milan’a karşı mağlup olduklarını belirtelim. Düşme hattıyla arasında 7 puanlık bir fark bulunan Lecce, bu hafta Cagliari’yi mağlup ederek ligde kalmayı garantilemek istiyor. Sezonun ilk yarısında Cagliari’ye karşı sahadan 1 puanla ayrılan Lecce, bu hafta rakibi karşısına çok daha formda bir takım olarak çıkacak.

Cagliari – Lecce Maç Bilgileri

Cagliari – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari’de Alberto Dossena, Marco Mancosu, Nicolas Viola ve Leonardo Pavoletti’nin sakatlıkları devam ediyor. Lecce cephesinde ise Mohamed Kaba ve Lameck Banda’nın sakatlıkları devam ediyor.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Simone Scuffet, Adam Obert, Yerry Mina, Gabriele Zappa, Alessandro Deiola, Benito Viola, Nahitan Nandez, Gianluca Gaetano, Antoine Makoumbou, Gianluca Lapadula, Paulo Azzi.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Lorenzo Venuti, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Roberto Piccoli, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta maç kaybetmeyen Lecce, teknik adam değişikliğiyle birlikte etkili olmaya başladı. Bu hafta en yakın rakiplerinden biriyle karşı karşıya gelecek olan Lecce, etkisini deplasmanda sürdürecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.18

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 3.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Cagliari ikinci yarının tamamında 10 kişi mücadele etti. Ev sahibi devre arasına 1-0 önde girmeyi başarsa da, ikinci yarıda 10 kişiyle skoru koruyamadı. Cagliari ve Lecce sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kaldı.