Leipzig – Stuttgart İddaa Tahmini 20.08.2021

İddaa fikstüründe 20 Ağustos Cuma günü yer alan tek Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig‘in rakibi Stuttgart olacak. Türkiye saati ile 21:30‘da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Leipzig galibiyetine 1.48, beraberliğe 475, Stuttgart galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.47, 2.5 Alt 2.75 oran kazandırıyor.

Leipzig Sezonu Mağlubiyetle Açtı

Almanya Bundesliga’da yeni sezonun ilk haftası geride kalırken, Leipzig cephesinde Nagelsmann’ın yokluğu hissedildi. Yeni sezonda teknik adam değişikliğine giden Leipzig, yola Jesse Marsch yönetiminde çıkarken, Köln deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Rakip takımda tam 11 kişi Covid 19 nedeniyle kadroda yer almazken, Leipzig mağlubiyetten kurtulamadı. Savunmada Mukiele büyük bir hataya mağlubiyete neden olurken, transfer döneminde kaybedilen Upamecano’nun yokluğunda, Leipzig savunmasında oyun planı bozuldu. Transfer döneminde André Silva, Josko Gvardiol, Benjamin Henrichs, Angelino, Simakan ve Caden Clark takviyeleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Leipzig, ilk hafta yaptığı hataları, Stuttgart karşısında telafi etmek istiyor.

Stuttgart Bundesliga’ya Fırtına Gibi Başladı

Stuttgart, geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’ya 34 hafta sonunda 12 galibiyet, 9 beraberlikle 45 puan topladı ve 9. Sırada noktaladı.  Pellegrino Matarazzo yönetiminde sürpriz performanslara imza atan konuk ekip, transfer döneminde Ömer Faruk Beyaz, Florian Müller ve Naouirou Ahamada transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, geçtiğimiz hafta Bundesliga’nın en iyi açılışını yaptı ve evinde ağırladığı Greuther Fürth’ü 5-1 mağlup etti. Hücum hattında harika bir performans ortaya koyan konuk ekip, attığı gollerin yanı sıra, çok önemli fırsatlarda ise son vuruşu yapamadı. Fürth ilk hafta için kolay bir rakip olsa da, Stuttgart’ın harika başlangıcını göz ardı etmemek gerek.

Maç Bilgileri

Leipzig – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Halstenberg, Henrichs, Saracchi ve Sorloth’un sakatlığı bulunuyor. Stuttgart takımında ise Ahamada, Anton, Cisse, Coulibaly, Egloff, Fuhrich, Kalajdzic, Katompa Mvumpa, Mangala, Mola ve Nartey sakat.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Angelino, Mukiele, Simakan, Willi Orban, Tyler Adams, Haidara, Nkunku, Forsberg, Kampl, Andre Silva.

Stuttgart’ın ilk 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Kempf, Borna Sosa, Mavronapos, Klimowicz, Förster, Karazor, Anton, Al Ghaddioui, Massimo.

Bundesliga’nın en iyi kadrolarından birine sahip olsa da, istediği başlangıcı yapamayan Leipzig ve sezona sürpriz bir başlangıç yapan Stuttgart’ın, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağı görüşündeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig evinde Dominik Szoboszlai’nin 2, Forsberg ve Valente Silva’nın 1’er golüyle zafere ulaştı. Ev sahibi 4 gole karşılık, kalesinde gol görmedi.