Brest – PSG İddaa Tahmini 20.08.2021

20 Ağustos Cuma günü, Brest ile PSG, Fransa Ligue 1‘in 3. haftasında kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:00‘de başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Brest galibiyetine 13.00, beraberliğe 7.00, PSG galibiyetine ise 1.22 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 8.20, beraberliğe 5.20, konuk ekibe ise 1.12 oran verilmiş.

Brest Mağlubiyetten Son Dakika Golüyle Kurtuldu

Fransa Ligue 1’de yeni sezonu Lyon deplasmanında açan Brest, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, 2. Hafta evinde ağırladığı Rennes karşısında, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. Yeni sezonu Michel Der Zakarian yönetiminde açan Brest, 2 maçta da rakipleriyle dişe diş bir mücadele ortaya koyarken, savunma transferleri Lilian Brassier ve Jere Uronen, takımın yeni kalecisi Marco Bizot, 2 maçta forma şansı buldu. Ancak Brest, Zakarian önderliğinde henüz istediği savunma kurgusunu oluşturamadı. Geçtiğimiz sezon küme düşmekten 1 puanla kurtulan Brest, yeni sezonda daha dirençli bir futbol ortaya koyarken, tüm transfer ve teknik adam hamlelerine rağmen, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı.

PSG’de Messi Heyecanı

PSG, yeni sezonda Fransas Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi için en iddialı kadroyu kurdu. 3 yıllık şampiyonluk serisini Lille’e kaptıran PSG, yeni sezonda . Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Sergio Ramos, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma’yı kadrosuna katarken, en büyük sürpriz geçtiğimiz hafta yaşandı ve Lionel Messi, PSG ile sözleşme imzaladı. Majör Ligler içerisinde en iyi transferlere imza atan PSG, Fransa Ligue 1’de yeni sezonu üst üste galibiyetlerle açtı. İlk hafta Troyes karşısında 2-1 kazanan konuk ekip, aldığı galibiyete rağmen sezona tutuk başlarken, 2. Hafta Strasborg karşısında 4-2 kazandı ve vites yükseltti. Mbappe yeni sezonda ilk golünü atarken, 90 dakika boyunca iyi bir oyun sergiledi. Messi’nin kadroya girmesini bekleyen PSG, gerek transferleri gerekse Fransa Ligue 1’de yaptığı sezon açılışıyla, Brest deplasmanında mutlak favori.

Maç Bilgileri

Brest – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest cephesinde Belkebla, Cibois, Herelle ve Lasne sakat. PSG cephesinde Bernat, Dagba, Gueye, Letellier ve Ramos’un sakatlığı bulunuyor.

Brest’in ilk 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Mbock, Chardonnet, Uronen, Brassier, Gabriel, Faivre, Magnetti, Honorat, Mounie, Cardona.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Kimpembe, Diallo, Kehrer, Dina, Hakimi, Wijnaldum, Herrera, Icardi, Mbappe, Messi.

PSG harika kadrosuyla Ligue 1’e harika bir başlangıç yaptı. Konuk ekip Messi’nin gelişiyle yükselişini sürdürecek ve Brest deplasmanından farklı galibiyetle çıkacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.44

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.61

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Transfer döneminin şampiyonu PSG, yeni sezonda 3’te 3 yapmayı başardı. Konuk ekip üst üste 2. kez sahadan farklı galibiyetle ayrılırken, Brest deplasmanında bizleri yanıltmadı.