İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Wolverhampton İddaa Tahmini 04.05.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Manchester City iç sahada, Wolverhampton’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.12, beraberlik 9.90, Wolverhampton kazanır ise 25.00 olarak açıklanmış.     

Manchester City Şampiyonluk Yolunda

Manchester City Premier Lig’de geçen hafta sonu konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. City Ground’da rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını devam ettirdiler. Maç fazlasıyla lider konumda yer alan Arsenal’ın 1 puan gerisinde yer alan Manchester City şampiyonluk umutlarını koruyor. Kalan 4 maçını kazanmaları halinde sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklar. Bu hafta sonu Etihad’da Wolverhampton’ı konuk edecek Manchester City’de eksik bulunmuyor.

Wolverhampton 6 Maç Sonra Kazandı

Wolverhampton’ın Premier Lig’de iddiası bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da Luton Town’u konuk eden Wolverhampton mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyetin ardından Premier Lig’de 6 maçlık kazanamama serisine de son vermiş oldular. Gary O’Neil’ın ekibi bu hafta sonu ise Manchester City’nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Pedro Neto, Leon Chiwome, Santiago Bueno ve Noha Lemina’nın sakatlıkları sürüyor.

Manchester City – Wolverhampton Maç Bilgileri

Manchester City – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Pedro Neto, Leon Chiwome, Santiago Bueno ve Noha Lemina’nın sakatlıkları sürüyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, John Stones, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

WolWolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina,, Hee chan Hwang, Pablo Sarabia, Matheus Cunhaverhampton

İddaa Tahmini

Manchester City’de moraller yerinde. Arsenal’ın kazandığı haftada hata yapmayan Manchester City, geçen hafta Nottingham Forest’u 2-0 mağlup etti. Bu galibiyet ile zirve takibini devam ettirdiler. Wolverhampton ise geçen hafta Luton Town’u 2-1 mağlup etti. Premier Lig’de 6 maçlık kazanamama serisini sonlandırdılar. Bu hafta ise Etihad’da Manchester City’e konuk olacaklar. Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Wolverhampton’ı farklı mağlup ederek şampiyonluk umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.48

Betroad Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.85

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…