Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Bochum Maç Tahmini 18.05.2024

Almanya Bundesliga‘nın son haftasında Werder Bremen ile Bochum karşı karşıya gelecek. 18 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Werder Bremen galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.71, Bochum galibiyetine ise 2.89 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.53 oran kazandırıyor.

Werder Bremen Yükselişte

Almanya Bundesliga’nın 33. haftasında konuk olduğu Leipzig deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmeyi başaran Werder Bremen, yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. İlk 45 dakika boyunca oyunun hakimi olmayı başaran ve devre arasına 1-0’lık üstünlükle giren Bremen, ikinci yarıda ise skoru koruyamadı. Son 4 haftadan topladığı 8 puanla kümede kalmayı başaran Ole Werner ve öğrencileri, son haftaya düşme potasının 9 puan üzerinde giriyor. 8 hafta boyunca devam eden puan kayıplarının ardından Almanya Bundesliga’da yükselişe geçen Werder Bremen, sezonu taraftarı önünde galibiyetle kapatmak istiyor. İç sahada kümede kalma mücadelesi veren Bochum’u konuk edecekler.

Bochum’da Tehlike Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da 33 haftayı 7 galibiyet, 12 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan Bochum, 33 puanla 14. sırada yer aldı. Son haftaya girilirken, düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunan konuk ekibin, Play Out hattında yer alan Union Berlin ile arasında ise 3 puan fark bulunuyor. Werder Bremen deplasmanında en az 1 puana ihtiyacı olan Bochum, 8 hafta boyunca Bundesliga’da üst üste puan kayıpları yaşarken, göreve Heiko Butscher’in gelmesiyle birlikte önce Hoffenheim ardından Union Berlin’i mağlup etti. Geçtiğimiz hafta rakip şampiyon Bayer Leverkusen olunca, iç sahada 5-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Hedefsiz Werder Bremen karşısında sahadan en az 1 puanla ayrılmak isteyen Bochum, ligde kalma şansını elinde tutuyor.

Werder Bremen – Bochum Maç Bilgileri

Werder Bremen – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Amos Pieper ve Justin Njinmah’in sakatlıkları devam ediyor. Bochum cephesinde ise Moritz-Broni Kwarteng, Mohammed Tolba ve Michael Esser’in sakatlıkları devam ederken, Felix Passlack ise kart cezalısı.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Julian Malatini, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Senne Lynen, Leonardo Bittencourt, Olivier Deman, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Matus Bero, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Anthony Losilla, Maximilian Wittek, Noah Loosli, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

İddaa Tahmini

Son 4 haftada maç kaybetmeyen Werder Bremen, kümede kalmayı garantiledi. Ev sahibi taraftarı önünde sezonu galibiyetle kapatmak istiyor. Bochum’a ise bu hafta kümede kalmayı garantilemek için 1 puan dahi yetiyor. İki takımında 90 dakika sonunda galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, gol bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, kazanan Werder Bremen oldu. Ev sahibi 4 golle galip gelmeyi başarırken, Bochum ise tek golle mağlup olarak, sezonu Play Out hattında bitirmek zorunda kaldı. Kazananları tebrik ederiz.