Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Leipzig İddaa Tahmini 18.05.2024

18 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan mücadelede, Eintracht Frankfurt ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga‘nın son hafta mücadelesini, beIN SPORTS ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.72, Leipzig galibiyetine ise 2.41 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından bizlere sunulan özel oran bahislerinde ise KGVAR ve 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, Almanya Bundesliga’da 50.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Eintracht Frankfurt Galibiyet Adına Zorlanıyor

Almanya Bundesliga’da zor günler geçirmeye başlayan Eintracht Frankfurt, son haftalarda fırsatları değerlendiremedi ve Şampiyonlar Ligi umutlarını kaybetti. Son 8 haftanın 7’sinde puan kaybeden ev sahibi, son 3 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Ligin son haftalarında etkisiz kalan Dino Toppmöller ve öğrencileri, Bayern Münih ve Bayer Leverkusen karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Gladbach ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. En yakın rakibinin 3 puan ve 3 averaj üstünde yer alan Frankfurt, bu hafta taraftarı önünde Leipzig’i konuk edecek. Kazanarak 6. sıradaki yerini garantilemek isteyen Frankfurt, sezonun ilk yarısında Leipzig’i deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Leipzig 10 Maçtır Kaybetmiyor

Marco Rose ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da sezonu 4. sırada bitirmeyi garantiledi. Almanya Bundesliga’da son 10 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Leipzig, 7 galibiyet, 3 beraberlikle son haftalara damga vurmayı başarırken, 3. sıradaki Stuttgart’a yetişmeyi başaramadı. Son 2 haftada Hoffenheim ve Werder Bremen’e karşı sahadan 1’er puanla ayrıldılar. Frankfurt deplasmanında prestij mücadelesi verecek olan Leipzig, haftalardır sürdürdüğü yenilmezlik serisini 3 puanla taçlandırmak istiyor. 33 hafta sonunda attığı 75 golle ligin en iyi hücum performanslarından birini sergileyen Leipzig’de, Lois Openda attığı 24 golle ligin en golcü isimleri arasında yer aldı. Konuk ekibin bu sezon çıktığı 33 maçın 22’sinde 2.5 gol barajı aşıldı. Bol gollü maçlara imza atan Leipzig, sezonu galibiyetle kapatmak istiyor.

Eintracht Frankfurt – Leipzig Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Donny Van De Beek, Nacho Ferri, Sasa Kalajdzic ve Sebastian Rode’nin sakatlıkları devam ediyor. Leipzig cephesinde ise Xaver Schlager’in sakatlığı devam ediyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Jessic Ngankam.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, Dani Olmo, David Raum, Kevin Kampl, Amadou Haidara, Emil Forsberg, Lois Openada, Benjamin Sesko.

İddaa Tahmini

Son haftalarda galibiyet almakta fazlasıyla zorlanan ve yerini tehlikeye atan Frankfurt, Avrupa bileti için bu hafta taraftarı önünde galibiyet arayacak. Son 10 haftada maç kaybetmeyen Leipzig ise ligin en formda takımlarından birisi. Zorlu mücadelede karşılıklı gollerle, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.38

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 50.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Frankfurt ve Leipzig birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. 4 gollü mücadelede, iki takımda rakip fileleri 2’şer kez havalandırmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.