İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Bournemouth İddaa Tahmini 04.05.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 5 maç var. Günün ilk maçında Bournemouth deplasmanda, lider Arsenal’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 14.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Arsenal bugün Bournemouth karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Arsenal galibiyetine 1.21, beraberlik tercihine 7.50, Bournemouth galibiyetine 13.50 oran veriyor. 

Arsenal Liderliğini Korudu

Arsenal Premier Lig’de geçen hafta sonu Tottenham deplasmanına konuk oldu ve mücadeleyi 3-2 kazandı. Kuzey Londra derbisinden 3 puan çıkartmayı başaran Arsenal’da moraller yerinde. Maç fazlasıyla da liderliğini devam ettiren Mikel Arteta’nın ekibi bu hafta sonu Emirates’de Bournemouth’u konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor.

Bournemouth Rahat Kazandı

Bournemouth Premier Lig’de geçen hafta dikkat çekici bir galibiyet aldı. Vitality’de Brighton’ı konuk eden Andoni Sagarna’nın öğrencileri rakibini 3-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Son 2 maçını kazanarak geçen Bournemouth’da geçen hafta milli futbolcumuz Enes Ünal’ın gol atmayı başardığını da belirtelim. Bournemouth bu hafta sonu lider Arsenal’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Chris Mepham, Marcus Tavernier ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal – Bournemouth Maç Bilgileri

Arsenal – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor. Bournemouth’da Chris Mepham, Marcus Tavernier ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Arsenal geçen hafta Kuzey Londra derbisinden 3 puan çıkartmayı başardı. Tottenham’ı deplasmanda 3-2 mağlup ederek liderliğini korudular. Bu hafta ise Emirates’de Bournemouth’u konuk edecekler. Bournemouth ise Vitality’de konuk ettiği Brighton’ı 3-0 ile geçti. İyi bir performans ile 3 puanı kaptılar. Bu hafta Arsenal deplasmanında işleri zor. Emirates’de Arsenal’dan 3 puan beklentim var. Bournemouth engelini farklı geçerler ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.54

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…