İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Fulham İddaa Tahmini 04.05.2024

İngiltere Premier Lig’de kümede kalmayı garantileyen Brentford evinde, Fulham ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

BrentfordFulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Brentford kazanır 2.12, beraberlik 3.85, Fulham kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Brentford Goodison Park’tan Çıkamadı

Brentford Premier Lig’de kümede kalmayı garantiledi. Geçen hafta sonu Goodison Park’ta Everton’a 1-0 kaybetmelerine rağmen bitime 3 hafta kala ligde kaldılar. Luton Town’un mağlup olması, Brentford’a yaradı diyebiliriz. Premier Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Thomas Frank’ın ekibi bu hafta Fulham’ı ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Ben Mee, Aaron Hickey, Rico Henry ve Josh Dasilva’nın sakatlıkları devam ediyor.

Fulham 2 Puan Bıraktı

Fulham Premier Lig’de son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyor. Londra ekibi geçen hafta sonu Craven Cottage’de konuk ettiği Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçtan galibiyet çıkartamayan Fulham’ın Premier Lig’de iddiası da bulunmuyor. Son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Marco Silva’nın öğrencileri bu hafta sonu Brentford’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Fulham’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Brentford – Fulham Maç Bilgileri

Brentford – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Ben Mee, Aaron Hickey, Rico Henry ve Josh Dasilva’nın sakatlıkları devam ediyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Yoane Wissa, Ivan Toney

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

İddaa Tahmini

Brentford Premier Lig’de kalmayı garantiledi. Geçen hafta Goodison Park’ta konuk oldukları Everton’a 1-0 kaybettiler ama Luton Town geçen haftayı mağlubiyet ile geçince bu sonuç Brentford’a yaradı. Fulham ise geçen haftayı 1 puan ile geçti. Craven Cottage’de konuk ettikleri Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. Son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyorlar. Brentford evinde favori taraf. Formsuz Fulham’ı mağlup ederek kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…