İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Newcastle United İddaa Tahmini 04.05.2024

İngiltere Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiren Newcastle United deplasmanda, Burnley’in konuğu olacak. Saat 17.00’de başlayacak mücadele Ben Sports kanalından takip edilebilecek.

Burnley ile Newcastle United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Burnley galibiyetinin 3.45, beraberlik tercihinin 3.95, Newcastle United galibiyetinin ise 2.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Burnley 3 Maçtır Kaybetmiyor

Burnley Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Burnley karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son dakikalarda buldukları golle 1 puanı kurtaran Vincent Kompany’nin ekibinde kümede kalma umutarı devam ediyor. Son 3 maçından 5 puan çıkartan Burnley bu hafta sonu Newcsatle United’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Aaron Ramsey, Nathan Redmond ve Jordan Beyer’in sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United’da Avrupa Umutları Sürüyor

Newcastle United Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Eddie Howe’un öğrencileri geçen hafta sonu St. James Park’ta konuk ettiği Sheffield United’ı 5-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de son 4 haftada 3 galibiyet almayı başaran Newcastle United bu hafta sonu ise düşme hattındaki Burnley’in konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Newcastle United’da Nick Pope, Sven Botman, Lewis Miley, Miguel Almiron ve Joelinton sakat olan isimler.

Burnley – Newcastle United Maç Bilgileri

Burnley – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Aaron Ramsey, Nathan Redmond ve Jordan Beyer’in sakatlıkları sürüyor. Newcastle United’da Nick Pope, Sven Botman, Lewis Miley, Miguel Almiron ve Joelinton sakat olan isimler.

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Jacob Murphy, Miguel Almiron, Harvey Barnes, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Burnley Premier Lig’de son 3 maçını kaybetmedi. Geçen hafta Manchester United deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Kümede kalma umutları sürüyor ve bu hafta Newcastle United’ı konuk edecekler. Newcastle United ise geçen hafta Sheffield United’ı farklı geçti. Rakibini 5-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Turf Moor’da favoriler ama ben gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…