Alaves Mallorca Bahis Tahmini 21.08.2021

İspanya La Liga’nın bu sezon yeni takımlarından biri olan Mallorca deplasmanda, Alaves’e konuk olacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Alaves ile Mallorca zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Alaves galibiyetinin 2.37, beraberlik tercihinin 3.25, Mallorca galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alaves Direnemedi

Javi Calleja’nın öğrencileri, yeni sezona mağlubiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Real Madrid’i konuk eden Alaves, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarıyı gol yemeden tamamladılar ama ikinci yarıda erken gelen gol, Alaves’in kilidini açtı. La Liga’da yeni sezona puansız başlayan Alaves, bu hafta ligin yeni takımı Mallorca ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Alaves’te önemli bir eksik bulunmuyor.

Mallorca Puan Almayı Başardı

Mallorca, bu sezon La Liga’nın yeni takımlarından biri. Geçtiğimiz sezon İspanya 2. Lig’i 2. Sırada tamamladılar ve La Liga’ya yükseldiler. Ligin ilk haftasında Real Betis’i konuk eden Mallorca, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 öne geçmeyi de başardılar ama ikinci yarıda yedikleri gol, 1 puan almalarına neden oldu. İyi bir performans gösteren Mallorca, bu hafta Alaves karşısında da puan almak istiyor. Maç öncesinde Mallorca’da Antonio Sanchez’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Alaves – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Antonio Sanchez’in sakatlığı bulunuyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

Mallorca'nın 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

İddaa Tahmini

Alaves, geçen hafta hücumda çok etkisiz kaldı. Tek golünü penaltıdan buldular. Bu karşılaşmada yüksek skor beklemiyorum. Bu sebeple tercihimi 2.5 gol altından yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.45

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.57

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, iç sahada kaybetti. Mallorca, sürpriz bir galibiyet aldı ve ilk 2 haftada 4 puan topladı.