Espanyol Villarreal Bahis Tahmini 21.08.2021

İspanya La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan iki takım, Espanyol ve Villarreal karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Espanyol ile Villarreal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Espanyol galibiyetine 3.05, beraberlik tercihine 3.30, Villarreal galibiyetine ise 2.38 verildiğini görüyoruz.

Espanyol’dan 1 Puan

İspanya La Liga’nın bu sezon yeni takımlarından biri olan Espanyol, sezona 1 puan ile başladı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Osasuna deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Maç boyunca çok etkili olamadılar ama Osasuna karşısında da iyi direndiler. Hücumda çok fazla üretken olamayan Espanyol, pozisyona girmekte de zorlanan bir görüntü içerisindeydi. Bu hafta iç sahada Villarreal’i konuk edecek Espanyol’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Villarreal Beklentileri Karşılayamadı

Villarreal’de geçtiğimiz haftayı golsüz beraberlik ile kapatan takımlardandı. İspanya La Liga’nın ilk haftasında Granada’yı konuk eden Villarreal, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise UEFA Süper Kupası finalinde, Chelsea’ye penaltılarla elendiler. Sezona iyi bir giriş yapamayan Unai Emery’nin ekibi, geçen hafta Granada karşısında da çok fazla etkili olamadı. Trigueros ve Gerard Moreno’nun pozisyonları dışında, etkisiz kaldılar. Bu hafta Villarreal’de Daniel Parejo ve Samuel Chukwueze’nin sakatlıkları bulunuyor. Juan Foyth ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Espanyol – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Daniel Parejo ve Samuel Chukwueze’nin sakatlıkları bulunuyor. Juan Foyth ise kart cezalısı.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Landry Dimata

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Aissa Mandi, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Daniel Parejo, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Villarreal, maçın favorisi. Geçen hafta Granada karşısında 2 puan bıraktılar. Espanyol deplasmanında reaksiyon göstereceklerdir. Villarreal’i galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.02

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.38

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, yine puan kaybetti. İlk hafta Granada ile yenişemeyen Villarreal, Espanyol ile de golsüz berabere kaldı.