Granada Valencia İddaa Tahmini 21.08.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatan Valencia deplasmanda, Granada’ya konuk olacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Granada ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Granada kazanır 2.50, beraberlik 3.30, Valencia kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Granada Sürpriz Yaptı

Granada’da bu sezon teknik direktörlük görevine, Roberto Moreno getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk maçına Villarreal deplasmanında çıkan Granada, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Los Carmenes’te Villarreal’e karşı puan almak, pek kolay bir iş değil. Carlos Bacca, hücumda her ne kadar etkili olamasa da, Granada’nın ilk haftadan puan alması önemliydi. La Liga’nın 2. Haftasında Valencia’yı konuk edecek Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı bulunuyor.

Valencia Galibiyetle Başladı

Valencia, La Liga’da yeni sezona galibiyet ile başlamasını bildi. Geçtiğimiz hafta Mestella’da konuk ettikleri Getafe’yi tek golle 1-0 mağlup ettiler. Galibiyeti getiren gol, penaltıdan Carlos Soler ile geldi. Maçın 3. Dakikasında 10 kişi kalan ve maçın tamamının 1 kişi eksik oynayan Valencia, 10 kişi kaldığı maçtan 3 puan ile ayrıldı. Sezona 3 puan ile başlamaları önemliydi. La Liga’nın 2. Haftasında Granada’ya konuk olacak Valencia’da Hugo Guillamon kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Granada – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı bulunuyor. Valencia’da Hugo Guillamon kart cezalısı.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Domenech, Daniel Wass, Diakhaby, Gabriel Paulista, Thierry Correia, Carlos Soler, Uros Racic, Cheryshev, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

İki takımda geçen hafta skor anlamında sönük kaldı. Valencia, tek golünü penaltıdan buldu. Granada’da hücüumda etkisizdi. 3 gol barajının aşılmasını beklemiyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.53

Mobilbahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.67

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, sezona iyi başladı. Granada deplasmanında kaybetmemeleri önemliydi. İlk 2 haftada 4 puan topladılar.