Athletic Bilbao Barcelona İddaa Tahmini 21.08.2021

İspanya La Liga’da haftanın önemli maçlarından biri. Athletic Bilbao evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Athletic Bilbao ile Barcelona arasında dev bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Athletic Bilbao galibiyetine 4.35, beraberliğe 3.60, konuk ekip Barcelona galibiyetine 1.90 oran belirlenmiş durumda.

Athletic Bilbao Berabere Kaldı

Marcelino’nun ekibi, geçtiğimiz hafta Elche deplasmanına konuk oldu. La Liga’nın ilk haftasında Elche ile golsüz berabere kalan Bask ekibi, sezona 1 puan ile başladı. Raul Garcia’nın yokluğunda pozisyon bulmakta zorlanan Athletic Bilbao, çok üretken bir maç çıkartamadı diyebiliriz. Düşük skorlu bir karşılaşma olmasını bekliyordum ve beklediğim gibi bir sonuç çıktı. San Mames Barria’da bu hafta Barcelona’yı konuk edecek Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche’nin sakatlığı bulunuyor.

Barcelona’dan 4 Gollü Galibiyet

Barcelona, bildiğimiz gibi yeni sezona Messi’siz başladı. Arjantinli yıldız, PSG’ye transfer oldu. Şimdilik Barcelona’nın hücum 3’lüsü Griezmann, Depay ve Braithwaite’dan oluşuyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta Real Sociedad’ı konuk eden Ronald Koeman’ın ekibi, sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Martin Braithwaite, 2 gol ve 1 asistlik performans ile dikkat çekti. Sezona 3 puan ile başlayan Barcelona, bu hafta Athletic Bilbao deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Barcelona’da Ansu Fati, Ousmane Dembele ve Serigo Agüero’nun sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche’nin sakatlığı bulunuyor. Barcelona’da Ansu Fati, Ousmane Dembele ve Serigo Agüero’nun sakatlıkları bulunuyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Dest, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedri, Martin Braithwaite, Memphis Depay, Anton Griezmann

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın favorisi. Geçtiğimiz hafta iyi bir performans gösterdiler ve dikkat çekici bir galibiyet aldılar. Bilbao deplasmanında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Mobilbahis Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, geriye düştüğü maçtan 1 puan ile ayrıldı. Barcelona’nın golü, yeni transfer Memphis Depay’dan geldi.