Günün İddaa Kuponu 21.08.2021

21 Ağustos Cumartesi günü için 1 İtalya Serie A Ligi, 2 Fransa Ligue 1 karşılaşmasını kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Monaco – Lens: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 21 Ağustos Cumartesi günü Fransa Ligue 1 sahnesinde, 3. hafta heyecanı devam edecek. Türkiye saati ile 18:00‘de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Monaco ile Lens karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 4. Monaco, Şampiyonlar Ligi’nde de aradığı galibiyeti bulamadı ve Play Off Turu’nun ilk maçında Shakhtar Donetsk’e evinde 1-0 kaybetti. 3. Eleme Turu’nda Sparta Prag engelini farklı galibiyetlerle geçmeyi başaran Niko Kovac’ın öğrencileri, Fransa Ligue 1’de yeni sezonun başlamasıyla birlikte düşüşe geçti. Ligi 1-1’lik Nantes beraberliğiyle açan Monaco, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Lorient’e 1-0 kaybetti. 2 maçta da favori olarak sahaya çıkmasına karşın, hücum hattında etkisiz kalan Monaco, geçtiğimiz sezon kendisini son haftaya kadar şampiyonluk yarışına dahil eden, iyi hücum performansından çok uzakta. Yeni transferler Boadu, Lucas ve Jakobs, iki kulvarda takımı adına iyi bir performans sergileyemedi. Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen Monaco, evinde Lens’i ağırlayacak. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezonun sürpriz takımları arasında yer alan Lens, sezonu Franck Haise önderliğinde, 7. sırada tamamlamıştı. Yeni yükseldiği Ligue 1 sahnesinde oldukça iyi işlere imza atan Lens, bu sezona ise üst üste beraberliklerle başladı. Rennes ve Saint Etienne karşısında geri düşse de, skoru eşitlemeyi başaran konuk ekip, Ganago ve Fofana ile gol sorunu yaşamazken, geçtiğimiz sezon savunma hattının lideri Loic Balde’nin, Rennes’e transfer olmasının ardından, Lens savunmasında işler yolunda gitmiyor. Gol sorunu yaşamasa da, kalesini gole kapatmayı başaramayan Haise’nin öğrencileri, ilk galibiyetini Monaco deplasmanında almak istiyor. Fransa Ligue 1’e kötü bir başlangıç yapan Monaco ve ilk 2 haftada puan kaybetse de, mağlup olmayan Lens, kazanmak için çıkacağı 3. hafta mücadelesinde, rakip fileleri havalandırmayı başarır.

Saint Etienne – Lille: MS 2, 2.00 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘in son şampiyonu Lille, 21 Ağustos Cumartesi günü Saint Etienne deplasmanına konuk olacak. Ligue 1’in 3. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde yoluna Claude Puel yönetiminde devam eden Saint Etienne, yeni sezonun ilk 2 haftasında gollü beraberliklere razı geldi. İlk hafta evinde ağırladığı Lorient ile 1-1 berabere kalan Etienne, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lens deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. Wahbi Khazri 2 haftadır attığı gollerle takımını sırtlamayı başarsa da, savunma hattının kötü futbolu ev sahibinin galibiyetlerine engel oldu. Transfer döneminde henüz hiçbir isimle anlaşma sağlamayan ve kadrosunu koruyan Etienne, yeni sezon için hazır görünse de, geçtiğimiz sezondan itibaren başlayan düşüşünü, yeni sezonda da sürdürdü. Fransa Ligue 1’de 10 yıl aradan sonra şampiyonluk ipini göğüsleyen Lille, başarının mimarı Galtier ile yollarını ayırırken, göreve Jocelyn Gourvennec’i getirdi. Sezona Fransa Süper Kupa zaferiyle başlayan Lille, Ligue 1’de ise ilk 2 haftayı puan kayıplarıyla noktaladı. İlk maçta Metz deplasmanına konuk olan ekip, 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 geriye düşerken, Burak Yılmaz’ın son dakika golü Lille’i ipten aldı. 2. Hafta evinde ağırladığı Nice karşısında ise 4-0’lık mağlubiyetle büyük bir şok yaşayan konuk ekip, Galtier’in yeni takımı karşısında kötü bir sınav verdi. Savunma hattı üst üste hatalar yaparken, hücum hattında Burak Yılmaz, Weah ve Ikone oldukça etkisizdi. Lille kabusa son vermek ve Ligue 1’de ilk galibiyetini almak istiyor. Lille yeni sezonda yaşadığı kötü gidişata, ilk 2 haftada beraberliklerle yetinen Saint Etienne deplasmanında son verecek ve 3. Haftada sezonun ilk galibiyetini alacaktır.

Hellas Verona – Sassuolo: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; 21 Ağustos Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi‘nde ilk hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Türkiye saati ile 19:30‘da, Hellas Verona ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Hellas Verona yeni sezon öncesi teknik adam değişikliğine gitti. Göreve Eusebio Di Francesco’yu getiren ev sahibi, transfer döneminde Ivan Ilic, Antonin Barak, Giangiacomo Magnani ve Federico Ceccherini’yi kadrosuna katarken, Lovato ve Marco Silvestri takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz sezonun son haftalarına kadar UEFA Avrupa Ligi potası için önemli bir mücadele veren Hellas Verona, son 12 haftadan sadece 1 galibiyet almayı başarırken, sezon sonunu 10. Sırada gördü. Ev sahibi hedeflerine ulaşmayı başaramasa da, sezon genelinde kötü bir performans göstermedi. Kan değişikliğine giden ve tekrar üst sıraları hedefleyen Hellas Verona, yeni sezonun ilk maçında Sassuolo karşısına çıkacak. Konuk ekip Sassuolo, yeni sezona Alessio Dionisi yönetiminde hazırlanırken, iyi bir hazırlık süreci geçirdi. Parma ve Vicenza karşısında kazanan, Lazio ile gollü berabere kalan Sassuolo, yeni transferleriyle güçlendi. Hamed Junior Traorè, Ruan, Jeremy Toljan ve Maxime López’i kadrosuna katan konuk ekip, Marlon, Federico Di Francesco, Giangiacomo Magnani ve Luca Mazzitelli ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon ligi 8. sırada tamamlayan ve averaj farklıyla Avrupa Ligi şansını kaçıran Sassuolo, iyi bir sezon geçirirken, yeni sezon öncesi güçlenerek yoluna devam etti. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, sezona iyi hazırlanan ve iyi transferlere imza atan Hellas Verona ile Sassuolo’nun, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.86

Bets10 Bahis Oranı: 6.97