Günün İddaa Kuponu (2) 21.08.2021

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanı 21 Ağustos Cumartesi günü başlarken, fikstürde yer alan 3 karşılaşmayı kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

İnter – Genoa: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nde yeni sezon heyecanı, 21 Ağustos Cumartesi günü, İnter ile Genoa‘nın 3 puan mücadelesiyle başlıyor. San Siro Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından, 19:30‘da naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’ne geçtiğimiz sezon Conte önderliğinde damga vuran İnter, 11 yıllık şampiyonluk hasretine, 38 haftadan 28 galibiyet, 7 beraberlik performans grafiğiyle son vermeyi başarmış ve en yakın rakibine tam tam 12 puan fark atmıştı. Yeni sezon öncesi teknik adam Conte’nin ayrılışı ev sahibinde şok etkisi yaratırken, göreve Simone Inzaghi geldi. Şampiyonlukta kilit oynayan Romelu Lukaku, Achraf Hakimi ve Matteo Politano yüksek bonservis bedelleriyle satıldı. Yerlerini ise Zinho Vanheusden, Denzel Dumfries, Matteo Darmian, Hakan Çalhanoğlu ve Edin Dzeko transferleriyle doldurmaya çalışan İnter, şuana kadar 3 hazırlık maçında boy gösterdi ve Crotone’yi 6-0, Dynamo Kiev’i 3-0, Parma’yı ise 2-0 mağlup etti. İyi bir hazırlık süreci geçiren İnter, yeni sezonun ilk haftasına galibiyetle başlamak istiyor. Genoa’da yeni sezon öncesi Caleb Ekuban, Alberto Paleari ve Vogliacco transferlerine imza atıldı. Takımdan ayrılan Eldor Shomurodov ve Lukas Lerager’in yerlerini doldurmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz sezon Serie A Ligi’nde Davide Ballardini önderliğinde mücadele etmiş ve 38 hafta sonunda 10 galibiyet, 12 beraberlikle 41 puan toplamış ve düşme hattından uzak kalmayı başarmıştı. 11. Sırada ligi noktalayan Genoa, teknik adamın performansından memnun kalırken, Ballardini yeni sezonda görevine devam ediyor. Hazırlık maçları kapsamında Stubai ve Wacker II’yi mağlup eden konuk ekip, en zorlu rakip Mainz karşısında ise mağlup oldu. İyi bir hazırlık süreci geçiren İnter, son şampiyon unvanıyla yeni sezonu açarken, Genoa engeline takılmayacak ve yeni sezona 3 puanla merhaba diyecektir.

Empoli – Lazio: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; 21 Ağustos Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi‘nin açılış haftasında, Empoli ile Lazio karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45‘te başlayacak karşılaşmayı S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcilerinden biri. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie B Ligi’nde son 2 haftaya şampiyon girmeyi başaran Empoli, Dionisi yönetiminde şampiyonluk ipini göğüslerken, 1 yıllık aranın ardından Serie A Ligi’ne geri dönen ev sahibinde, teknik adam değişikliği yaşandı. Yeni sezonda göreve Aurelio Andreazzoli’yi göreve getiren Empoli, transfer döneminde sadece Liam Henderson ve Riccardo Fiamozzi’yi kadrosuna kattı. Hamed Junior Traorè ve Antonino La Gumina gibi iki önemli yıldızını yüksek bonservisler sonrası karşılığında Sassuolo ve Sampdoria’ya gönderen ev sahibi, Serie A Ligi için kadro kalitesini güçlendirmesi gerekirken, yeni sezona kan kaybederek başlıyor. Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona Maurizio Sarri önderliğinde hazırlandı. Transfer döneminde Felipe Anderson, Dimitrije Kamenovic ve Elseid Hysaj’ı kadrosuna katarak, kanat bölgelerine önemli takviyeler yapan konuk ekipte, önemli bir ayrılık yaşanmadı. Geçtiğimiz sezon Serie A Ligi’nde 38 haftadan 21 galibiyet, 5 beraberlik alan Lazio, Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşmayı başaramazken, adını UEFA Avrupa Ligi’ne yazdırdı. Inzaghi ile yollarını ayıran Lazio, hazırlık maçları kapsamında 6 maçtan 4 beraberlik, 2 galibiyetle ayrıldı. Sarri hamlesi konuk ekipte olumlu sonuçlar vermeye başlarken, Lazio sezonun ilk haftasında konuk olacağı Empoli deplasmanında galibiyeti hedefliyor. Yeni sezona iyi hazırlanan, önemli takviyelerle hem kadrosunu güçlendiren hem de Sarri ile anlaşma sağlayan Lazio, yeni sezon öncesi güç kaybeden Empoli karşısında, sezonu galibiyetle açacaktır.

Torino – Atalanta: MS 2, 1.40 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nde yeni sezonun ilk hafta heyecanı, 21 Ağustos Cumartesi günü devam ederken, Torino ile Atalanta, Türkiye saati ile 21:45‘te karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Torino’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’ni 3 teknik adam değişikliğine rağmen küme düşme tehlikesi içerisinde geçiren ev sahibi, 38 haftadan 7 galibiyet, 16 beraberlikle 37 puan toplarken, son 2 haftaya kadar küme düşme tehlikesini yakından hissetti. Düşme potasından 4 puan uzaklıkta ligi noktalayan Torino, yeni sezonda teknik adam görevine Ivan Juric’i getirirken, hazırlık maçlarında mağlubiyetten kurtulamadı. Transfer döneminde Magnus Warming, Dennis Stojkovic, Etrit Berisha ve kiralık olarak Marko Pjaca’yı kadrosuna katan Torino’da, Soualiho Meïté, Lucas Boyé, Erick Ferigra, Vitalie Damascan  ve Salvatore Sirigu ile yollar ayrıldı. 2 hazırlık maçında AZ Alkmaar ve Rennes’e mağlup olan Juric’in öğrencileri, yeni sezon öncesi iyi bir görüntü sergileyemedi. Atalanta yeni sezon öncesi savunmasını güçlendirdi. Serie A Ligi’nde son 2 sezon 90 gol barajını aşmayı başaran ve elde ettiği 3.’lüklerle şampiyonluk yarışından kopmayan konuk ekip, Gian Piero Gasperini yönetiminde harika bir yapılanma içerisine girerken, yeni sezonda Merih Demiral, Cristian Romero ve Matteo Lovato ve kaleci Juan Musso’yu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Zapata, Luis Muriel ve Josip Ilicic hücum etkisiyle harika bir performans ortaya koyarken, Atlanta kadrosunda önemli yıldızlara sahip yoluna devam etti. Geçtiğimiz sezon Juventus ve Napoli gibi güçlü rakiplerini geçmeyi başaran Atalanta, savunmasına çok önemli takviyeler yaparken, yeni sezon öncesi hem savunma hem de hücum hattıyla güven verdi. Hazırlık maçlarında Juventus ve West Ham karşısında mağlup olan Atalanta, Pordenone ve Alessandria’yı mağlup etti. Atalanta, İtalya Serie A Ligi’ne hücum performansıyla damga vurmaya devam ederken, yeni sezon öncesi iyi bir kadro kurdu. Gasperini’nin öğrencileri, yeni sezon maratonuna 3 puanla başlayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.74

Bets10 Bahis Oranı: 4.08