sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 28.04.2024

28 Nisan Pazar akşamı Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga’da oynanacak 3 müsabakayı, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Mönchengladbach – Union Berlin: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Mönchengladbach  cephesinde kritik maç öncesi eksikler dikkat çekiyor. Ev sahibinde bu hafta Jonas Omlin, Tony Jantschke, Simon Walde, Maximilian Wöber, Christoph Kramer, Kouadio Kone, Grant-Leon Ranos ve Jordan Siebatcheu’nun sakatlıkları devam ediyor. Julian Weigl ise kart cezalısı. 30 haftalık fikstürü 7 galibiyet, 10 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, 41 puanla 12. sırada yer alıyor. Son 2 haftada Dortmund ve Hoffenheim’a karşı üst üste mağlubiyetler alan ev sahibinin, bitime 4 hafta kala düşme potasıyla arasındaki puan farkı 4’e kadar indi. Bu hafta iç sahada düşme potasına en yakın takım Union Berlin ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibinin son haftalardaki performansı ve eksikleriyle işi oldukça zor. Geçen hafta iç sahada Bayern Münih’e karşı kaybede Union Berlin’in düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. Bayern Münih karşısında sahadan 5-1’lik hezimetle ayrılan konuk ekip, üst üste 3. yenilgisini alırken, 4 haftadır ise kazanamıyor. Sezon ortasında göreve Nenad Bjelica’yı getiren Union Berlin, bir türlü toparlanmayı başaramadı. Son 3 haftada sırasıyla Leverkusen, Augsburg ve Bayern Münih’e karşı kaybeden konuk ekip, yoluna düşme potasının en yakın rakibi olarak devam ediyor. Ligde kalmak yolunda kader maçlarından birine çıkacak olan Union Berlin, 4 puan gerisinde kaldığı Gladbach’ı mağlup ederek, hem puan farkını 1’e indirmek hem de düşme hattının üzerinde kalmaya devam etmek istiyor. Sezonun ilk yarısı iç sahada zorlanmadan kazanan ekip, bu kez deplasmanda galibiyet arayacak. İki takımı içinde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Almanya Bundesliga’ya veda etmek istemeyen Gladbach ve Union Berlin, bu hafta kazanarak düşme hattıyla farkı korumak için galibiyet arayacak. Son haftalarda etkili olmakta zorlanan tarafların, karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Napoli – Roma: MS 2, 3.58 (iddaa) – 4.15 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, yeni sezonda bitime 5 hafta kala 8. sırada yer aldı. Geçen sezon lige damga vurmayı başaran ev sahibi, Spalletti ayrılığının ardından, bir daha toparlanmayı başaramadı diyebiliriz. 33 hafta içerisinde 3 farklı teknik adam hamlesine rağmen üst sıralara yetişemeyen Napoli, Francesco Calzona yönetiminde son 6 haftanın 5’inde puan kaybetti. 33 haftalık fikstürü 10 galibiyet, 13 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi adına sezon tam bir hayal kırıklığına dönüştü. Konferans Ligi potasına dahi yetişemeyen Napoli, geçen hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Ev sahibi sezonu Avrupa biletiyle kapatmak istiyorsa, kısa sürede toparlanmak zorunda. Jose Mourinho ile yollarını ayıran ve göreve 13 hafta önce Daniele De Rossi’yi getiren Roma, 11 hafta boyunca sadece lider İnter’e karşı mağlup oldu ve Serie A’da harika bir performans sergiledi. Seri Bologna karşısında 3-1’lik mağlubiyetle son bulurken, en yakın rakibine karşı aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından, Udinese karşısında kazanarak güven tazelediler. 70. dakikasında Ndicka’nın sakatlığı nedeniyle Udinese maçı ertelenirken, hafta içinde maça kaldığı yerden devam eden Roma, son 20 dakikada bulduğu tek golle kazandı. 70 dakika 1-1’lik beraberlikle geçilmişti ve Roma maçın geri kalanında skor lehine çevirmeyi başardı. 58 puanla 5. sırada yer alan Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı finalistler arasında yer alıyor. Udinese galibiyetiyle güven tazeleyen konuk ekip, bu hafta Napoli derbisinde galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin formda takımları arasında yer alan Roma, bitime 5 hafta kala Şampiyonlar Ligi hayallerine devam ediyor. Avrupa’da ise yarı finalistler içerisine girmeyi başardılar. Napoli derbisine formda ve moralli çıkacak olan Roma, 90 dakika sonunda 3 puanı cebine koyacaktır.

Lorient – Toulouse: MS 2, 2.33 (iddaa) – 2.70 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lorient, Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Regis Le Bris ısrarına devam eden Lorient, 30 haftayı 6 galibiyet, 8 beraberlik, 16 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 6 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, 5 mağlubiyet, 1 beraberlikle düşme potasının içerisinden çıkamadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 4-1’lik PSG yenilgisinin ardından, Lorient üst üste 4. yenilgisini aldı. Düşme hattının üzeriyle arasında 3, Play Out hattıyla 2 puan fark bulunan Lorient, bu hafta iç sahada Toulouse’u mağlup ederek, son 3 haftaya düşme hattının üzerinde girme şansına sahip. 6 maçta kalesini 14 gole kapatamayan Lorient, savunma performansıyla sınıfta kaldı. Ev sahibi kader maçına çıkıyor olmasına karşın, galibiyet adına güven vermiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Marsilya’yı konuk eden Toulouse, gol düellosundan 1 puanla çıkarak, yenilmezlik serisini sürdürmeye devam etti. Son 4 haftalık fikstürde namağlup bir performansla karşımıza çıkan Carles Martinez’in öğrencileri, 2 galibiyet 2 beraberlikle 8 puan topladı ve bu sezon kendisi adına bir ilki başardı. 4 hafta öncesine kadar küme düşme tehlikesini yakından hisseden Toulouse, son haftalardaki etkisiyle tehlikeden uzaklaşmaya başladı. Düşme hattıyla arasında 9 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta Lorient’i deplasmanda mağlup etmesi halinde, kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyecek. Konuk ekip işini şansa bırakmak istiyor. Tououse son haftalardaki etkisiyle deplasmanda galibiyete yakın taraf. Fransa Ligue 1’de son haftaların formda takımları arasında yer alan Toulouse, bu hafta sahaya ligde kalmayı garantilemek için çıkıyor. Deplasmanda 2 haftadır kazanan Toulouse, galibiyetlerine Toulouse karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 12.92

Bets10 Bahis Oranı: 19.27