sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 28.04.2024

İddaa fikstüründe 28 Nisan Pazar akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon haline getirdik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Darsmtadt 98 – Heidenheim: MS 2, 1.85 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da tam 22 hafta sonra galip gelmeyi başaran Darmstadt 98, geçtiğimiz hafta Köln deplasmanına konuk olurken, mağlup olması halinde rakiplerini beklemeden lige veda eden ilk takım olacaktır. Torsten Lieberknecht ve öğrencileri sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak umutlarını son 4 haftaya taşımayı başarsa da, ev sahibinin ligde kalmak için son 4 haftada mucizeye ihtiyacı var. Tüm maçlarını kazansa dahi, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda kalan Darmstadt 98, düşme hattının üzerindeki Union Berlin’in 12 puan gerisinde kalıyor. Play Out hattında yer alan Mainz 05 ile aralarında ise tam 10 puan fark var. 30 haftanın 27’sinde puan kayıplarına engel olamayan Darmstadt 98, beraber düşme hattını paylaştığı Köln’ü mağlup etmesine rağmen, güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’da son 4 haftaya girilirken, Heidenheim cephesinde küme düşme tehlikesi devam etmesine karşın, konuk ekip hala büyük bir avantaja sahip, Yeni yükseldiği Bundesliga’da 30 haftadan 8 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyetle 34 puan toplamayı başaran Heidenheim’ın, düşme hattıyla arasında 7 puan fark bulunuyor. 4hafta boyunca rakiplerine galibiyet şansı vermeyen Frank Schmidt ve öğrencileri, sahadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Leipzig  engeline takıldılar. Bu hafta ligin en alt sırasında yer alan Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olacak olan Heidenheim, kazanması halinde diğer maçların sonuçlarına bağlı olarak, ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyebilir. Almanya Bundesliga’da bu hafta kazanarak, bitime 3 hafta kala ligde kalmayı garantileme şansına sahip olan Heidenheim, son 4 haftada mucize arayacak olan Darmstadt 98’i deplasmanda mağlup etmeyi başaracaktır.

Bologna – Udinese: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Bologna, 33 hafta sonunda ise kendisine 4. sırada yer buldu. Üst sıraların en sürpriz takımı olan Thiago Motta ve öğrencileri, 33 hafta sonunda ise sadece 5 maçtan puan çıkaramadı ve ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer aldı. 17 galibiyet, 11 beraberlikle 62 puan toplamayı başaran ev sahibi, son olarak geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Roma’ya deplasmanda konuk oldu ve 3 puanı 3-1’lik skorla aldı. Son haftaların en formda takımlarından Roma’ya ağır bir darbe vurmayı başaran Bologna, ligde yerini sağlamlaştırdı. Bitime 5 hafta kala sahasında Udinese’yi konuk edecek olan Motta ve öğrencileri, düşme hattındaki rakibi karşısında seriyi 3 puanla sürdürmek istiyor. Udinese cephesinde Gabriele Cioffi ile yollar ayrıldı. Yarıda kalan Roma maçına devam etmek için hafta içinde sahaya çıkan konuk ekip, 70. dakikasına 1-1’lik beraberlikle girilen ve son 20 dakikası oynanmayan maçın, son 20 dakikasında mağlubiyet golünü yedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Son 5 haftadan 1 puan çıkarabilen ve küme düşme hattının içerisine giren Udinese, teknik adam değişikliğine giderek göreve Fabio Cannavaro’yu getirdi. Son 5 hafta ligde kalmak için mücadele verecek olan konuk ekip, yeni hocasıyla ilk maçına Bologna deplasmanında çıkacak. Son 5 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Udinese’nin, deplasmanda işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nde bitime 5 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde yer alan Bologna, Motta önderliğinde bu sezon sürpriz bir performans sergiledi. Son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Bologna, iç sahada Udinese engelini kayıpsız geçecektir.

Clermont – Reims: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Clermont, ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. 30 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 10 beraberlik, 16 mağlubiyetle geride bırakan Pascal Gastien ve öğrencileri, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Küme düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 7’ye kadar yükselen Clermont, son 4 haftada kader maçlarına çıkacak. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lens deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Clermont, bu hafta iç sahada Reims’e karşı kaybetmesi halinde, Fransa Ligue 1’e veda eden ilk takım olacak. Galibiyetten başka şansı kalmayan ev sahibi, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Reims ile karşı karşıya geliyor. Fransa Ligue 1’de 4 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Reims, son düzlükte galibiyet adına zorlanıyor. William Still ve öğrencileri, ligde kalmayı garantilemesinin ardından, üst üste puanlar kaybetmeye başladı. Lyon ve Nice karşısında aldığı üst üste beraberliklerin ardından, Strasbourg ve Montpellier karşısında üst üste mağlubiyetler aldılar. Son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Montpellier’e karşı kaybettiler. Son 2 hafta kümede kalma mücadelesi veren rakiplerine karşı mağlup olan Reims, bu hafta ligin en alt sırasında yer alan ve mutlak galibiyete ihtiyacı olan Clermont ile karşı karşıya gelecek. Still ve öğrencileri, ligin en zayıf halkasına karşı 4 maçtır devam eden puan kayıplarına son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesi yaşayan Clermont, bu hafta kaybetmesi halinde lige veda edecek. Reims ise 4 haftadır devam eden puan kayıplarına çare arıyor. Zor günler geçiren iki takımında, karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.04

Bets10 Bahis Oranı: 5.77