sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.04.2024

Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga’da sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Mainz 05 – Köln: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Teknik adam değişikliğinin ardından iyi sonuçlar almaya başlayan Mainz 05, henüz düşme tehlikesini atlatmayı başaramasa da, son haftalardaki form grafiğiyle, lige sıkı sıkı tutundu. Bo Svensson göreve geldikten sonra, son 5 haftalık fikstürde namağlup bir performans sergileyen Mainz 05, aldığı 3 galibiyet, 2 beraberliğin ardından, düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. Bochum, Darmstadt 98 ve Hoffenheim karşısında sahadan galibiyetlerle ayrılan Mainz 05, Leipzig ve Freiburg karşısında ise beraberliklerden kurtulamadı. Son olarak Freiburg ile deplasmanda berabere kalan ev sahibi, bu hafta düşme hattındaki Köln’ü sahasında konuk edecek. Kader maçlarından birine çıkan Mainz 05, hata yapmak istemiyor. Almanya Bundesliga’da son 4 haftaya girilirken, son 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Köln cephesinde, tehlike çanları çalmaya başladı. Bayern Münih deplasmanından alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Darmstadt 98’e karşı sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Ligde kalma umutları tükenmek üzere olan ve 22 maçtır kazanamayan rakibine dahi diş geçiremeyen Timo Schultz’un öğrencileri, düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkını 7’ye kadar çıkmasına engel olamadı. Play Out hattında yer alan Mainz 05 ile aralarında ise 5 puan fark var. Son 4 haftada ligde kalmak için mücadele edecek olan Köln, bu hafta Mainz 05 deplasmanından puan almak zorunda. Son 5 haftadan aldığı iyi sonuçlarla lige sıkı sıkı tutunan Mainz 05, en yakın rakibi Köln karşısında hata yapmak istemiyor. Taraftarı önünde sezonun kader maçlarından birine çıkacak olan Mainz 05, düşme hattındaki Köln’ü mağlup etmeyi başaracaktır.

İnter – Torino: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; İnter bitime 5 hafta kala Simone Inzaghi yönetiminde şampiyonluk ipini göğüsledi. 33 Haftayı 27 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda Milan’ı mağlup ederek yenilmezlik serisini 27 haftaya çıkarırken, bitime 5 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 17’ye çıkardı ve şampiyonluğunu ilan etti. Derbiden harika bir galibiyet alan ev sahibi, bu hafta Torino karşısında taraftarı önüne şampiyon olarak çıkıyor. Bu sezon tek mağlubiyetini Sassuolo’ya karşı alan İnter, rakip filelere gönderdiği 79 golle ligin en iyi hücum performansını sergilerken, aynı başarıyı savunmada da gösterdi ve kalesinde sadece 18 gol gördü. Taraftarı önünde şampiyonluğu galibiyetle kutlamak isteyen İnter, sezonun ilk yarısında Torino engelini deplasmanda 3-0’lık galibiyetle geçti. İtalya Serie A Ligi’nde 33 haftayı 11 galibiyet, 13 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Torion, bitime 5 hafta kala ligin ortasına demir attı. 46 puanla 10. sırada kendisine yer bulan Ivan Juric ve öğrencileri, son 3 haftadan 2 puan çıkarmayı başarabildi. Avrupa yarışında geriye düşen konuk ekip, Empoli deplasmanından alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, son 2 haftada Juventus ile Frosinone’yle golsüz berabere kaldı. 180 dakikadır skor üretmeyi başaramayan Torino’nun, bitime 5 hafta kala 6. sıradaki Atalanta ile arasındaki puan farkı 8’e kadar yükseldi. Bu hafta şampiyon İnter’e karşı deplasmanda zorlu bir sınav verecek olan Torino, sürpriz bir galibiyetle Avrupa umutlarını korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden İnter, 27 haftadır yoluna namağlup devam ediyor. Taraftarı önünde şampiyonluğu kutlayacak olan İnter, şampiyon olarak sahasına çıkacağı ilk maçta hata yapmayacak ve Torino engelini galibiyetle geçmeyi başaracaktır.

Metz – Lille: MS 2, 1.54 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de bitime 4 hafta kala düşme hattından kurtulmayı başaran Metz cephesinde, moraller yerinde. Lens’e karşı iç sahada aldığı 2-1’lik galibiyetle puan kayıplarına son vermeyi başaran Laszlo Bölöni ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise ligde en yakın rakibi olan Le Havre’ye deplasmanda konuk oldu ve 2-0’lık galibiyetle sahadan ayrılırken, rakibini geçerek düşme potasından kurtuldu. Kritik virajdan istediğini alan ev sahibinde, tehlike ise devam ediyor. Düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam eden Metz, bu hafta iç sahada Lille’i konuk edecek. 30 maçın 22’sinde puan kaybeden, kalesini ise tam 25 maçta gole kapatamayan ev sahibi, son 2 haftadan aldığı üst üste galibiyetlere rağmen, Lille karşısında güven vermekten uzakta. Fransa Ligue 1’in 30. haftasında en yakın rakibi Monaco’ya deplasmanda konuk olan Lille, 7 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini deplasmanda sürdüremedi. Hafta içi fikstüründe 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Fonseca ve öğrencileri, 2. sıradaki Monaco ile puan farkını kapatıp, rakibini yakalama şansını değerlendiremedi. UEFA Avrupa Konferans Ligi vedasının ardından rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çeviren Lille, bitime 4 hafta kala 52 puanla 4. sırada yer alıyor. Sezon bittiğinde doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen konuk ekip, 3. sırada yer alan Brest’in 1, 2. sıradaki Monaco’nun ise 6 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen Lille, bu hafta Metz deplasmanında galibiyet arayacak. Monaco mağlubiyetine rağmen, Fonseca ve öğrencilerinin hala ligin formda takımlarından birisi olduğunu söyleyelim. Fransa Ligue 1’de 7 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik seri sona eren Lille, Monaco deplasmanından eli boş döndü. Sezonun geri kalanında tüm odağını Ligue 1’e çeviren konuk ekip, bu hafta Metz karşısında bir hata daha yapmayacak ve 3 puanı cebine koyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.80

Bets10 Bahis Oranı: 4.40