Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Lens İddaa Tahmini 28.04.2024

Fransa Ligue 1‘de son 4 haftaya 8. sırada giren Marsilya ile 6. sıradaki Lens, 28 Nisan Pazar akşamı karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Marsilya galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.45, Lens galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.17, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 2.53 oran veriyor.

Marsilya Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’de 5 haftadır puan akyıplarına çare bulamayan Marsilya, rotasını Avrupa’ya çevirmiş durumda. Jean-Louis Gasset yönetiminde UEFA Avrupa Ligi’nin yarı finalistleri arasına girmeyi başaran ev sahibi, ligde ise son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Benfica engelini geçerek finale doğru dev bir adım atan Marsilya, hafta içinde Atalanta’ya karşı yarı final eşleşmesinin ilk sınavını verecek. Ligin üst sıralarından umudunu kesmeye başlayan ev sahibi, hafta sonu Lens karşısında güven vermekten uzakta. Geçen hafta Nice ile iç sahada 2-2’lik beraberlikten kurtulmayı başaramayan Marsilya, bitime 4 hafta kala 41 puanla 8. sırada kendisine yer buldu.

Lens Yarışa Tutundu

Fransa Ligue 1’de 4 hafta boyunca puan kayıplarına çare bulamayan Lens, puan kayıplarına geçen hafta en alt sıradaki Clermont karşısında son verdi. Ligde kalma için her maçı final değeri taşıyan Clermont karşısında sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Franck Haise ve öğrencileri, Avrupa umutlarını koruyan bir galibiyet aldı. 4 maç boyunca kazanamayan ve sahadan 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle ayrılan Lens, Clermont galibiyetiyle hem 6. sıradaki yerini korudu hem de Şampiyonlar Ligi potasında yer alan Lille ile arasındaki puan farkını 6’ya indirdi. 30 haftalık fikstürü 13 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, bu hafta Marsilya deplasmanına konuk olacak. Avrupa’ya odaklanan rakibine karşı galibiyet arayacak olan Lens, sezonun ilk yarısında rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Marsilya – Lens Maç Bilgileri

Marsilya – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Quentin Merlin, Valentin Rongier, Bilal Nadir ve Bamo Meite’nin sakatlıkları devam ederken, Faris Moumbagna ise kart cezalısı. Lens takımında ise Abdukodir Khusanov ve Jimmy Cabot’un sakatlıkları devam ederken, Jonathan Gradit ise kart cezalısı.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Bamo Meite, Chancel Mbemba, Amine Harit, Pape Gueye, Leonardo Balerdi, Jordan Veretout, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi, Vitinha, Pierre Aubameyang.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Ruben Aguilar, Kevin Danso, Przemyslaw Frankowski, Neil El Aynaoui, David Costa, Andy Diouf, Neil El Aynaoui, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in son haftalarında hem Marsilya hem de Lens düşüşe geçti. Galibiyet almakta zorlanan iki takımda, bitime 4 hafta kala karşı karşıya geliyor. Kazanarak toparlanmak isteyen tarafların, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya ve Lens 90 dakika sonunda beklediğimiz gibi skor katkısı vermeyi başardı. Kazanan ise iç saha avantajını iyi değerlendiren Marsilya oldu. Ev sahibi Lens’i mağlup ederek, 5 hafta sonra ligde galip geldi.