Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Monaco İddaa Tahmini 28.04.2024

Lyon taraftarı önünde Monaco‘yu konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 31. hafta mücadelesi, 28 Nisan Pazar akşamı beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanırken, Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Betelli, Lyon galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.70, Monaco galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.22, beraberliğe 3.28, konuk ekibe ise 2.30 oran veriyor.

Lyon Mağlubiyetten Kurtulamadı

Fransa Ligue 1’de 11 hafta öncesine kadar kümede kalma mücadelesi veren Lyon, Piere Sage etkisiyle kabusa son vermeyi başardı ve bitime 4 hafta kala Ligue 1 sahnesinde Avrupa bileti için mücadele veren takımlardan birisi oldu. son 11 haftada sadece 2 kez mağlup olan Lyon, bu mağlubiyetleri Lens ve PSG karşısında aldı. Fransa Kupası’nda ise final biletini cebine koyan Lyon, finalde karşı karşıya geleceği PSG ile Fransa Ligue 1’in 30. haftasında karşı karşıya gelirken, Parc des Princes deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle döndü. Gçeen haftaya kadar 5 maçlık fikstürü 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Lyon, bitime 4 hafta kala Avrupa potasına yetişmeye çalışıyor. 41 puanı bulunan ev sahibi, 6. sıradaki Lens’in 5 puan gerisinde yer alıyor.

Monaco 8 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’in son haftalarında Monaco fırtınası esiyor. Adi Hütter ve öğrencileri, 8 maçlık yenilmezlik serisiyle son 4 haftaya liderin en yakın takipçisi olarak devam ediyor. Son 4 haftanın tamamında kazanan Monaco, PSG’nin erkenden şampiyonluğunu ilan etmesine engel oldu. Son 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlikle geçiren Monaco, son 2 haftada en yakın rakiplerinden Brest ve Lille’i mağlup etmeyi başardı. Lider ile arasında 12 puan fark bulunan Monaco, bu hafta kazanarak puan farkını 9’a indirme şansına sahip. En yakın rakibinin ise 5 puan üzerinde yer alan ekip, Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi büyük ölçüde garantilemiş durumda. Bu hafta Lyon ile karşı karşıya gelecek olan Monaco, son haftalardaki müthiş form grafiğini sürdürmek istiyor.

Lyon – Monaco Maç Bilgileri

Lyon – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Joao Bengui’nin sakatlığı devam ediyor. Monaco’da ise Caio Henrique, Ismail Jakobs ve Aleksandr Golovin’in sakatlıkları devam ediyor. Wilfried Singo ve Eliesse Ben Seghir ise kart cezalısı.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Mohammed Salisu, Denis Zakaria, Aleksandr Golovin, Vanderson, Myron Boadu, Takumi Minamino, Maghnes Akliouche, Youssouf Fofana, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yoluna zirvenin en yakın takipçisi olarak devam eden Monaco, son 8 haftada maç kaybetmezken, son 4 haftada üst üste galibiyetler aldı. Son haftalarda en yakın rakiplerini mağlup eden ekip, bu hafta Lyon deplasmanında da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.30

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Henüz 1. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalayan Monaco, deplasmandan eli boş döndü. Gol düellosuna sahne olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon geri dönerek skoru 3-2’ye getirmeyi başardı. Lyon son haftalardaki etkisini sürdürürken, 2. sıradaki Monaco ise 8 hafta sonra mağlup oldu.