Günün İddaa Kuponu (3) 21.08.2021

21 Ağustos Cumartesi günü için 3 güvendiğim Almanya Bundesliga mücadelesini kupon haline getirdim. Kazanmanız dileğiyle.

Hertha Berlin – Wolfsburg: MS 2, 2.00 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; 21 Ağustos Cumartesi günü Hertha Berlin, Almanya Bundesliga‘nın 2. haftasında, Wolfsburg karşısına çıkacak. Türkiye saati ile 16:30‘da başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Geride bıraktığımız sezon Almana Bundesliga’yı 34 hafta sonunda 8 galibiyet, 11 beraberlikle 35 puan toplayabilen Hertha Berlin, düşme hattından 4, Play Out hattından ise 2 puan uzaklıkta sezonu tamamlarken, göreve sezon ortasında gelen Pal Dardai ile yola devam edildi. Transfer döneminde Richter, Kevin-Prince Boateng Suat Serdar ve Stevan Jovetic’i kadrosuna katan ev sahibi, sezonu geçtiğimiz hafta köln deplasmanında açarken, yeni transfer Jovetic henüz 4. Dakikada takımını 1-0 öne geçirse de, Hertha Berlin kötü savunma performansıyla, haftayı 3-1 mağlup kapattı. Wolfsburg geride bıraktığımız sezon Almanya Bundesliga sahnesinde şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan biriydi. Glasner yönetiminde 4. sırada ligi sonlandıran konuk ekip, yeni sezon öncesi Sebastiaan Bornauw, Aster Vranckx, Lukas Nmecha ve Maximilian Philipp transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, ilk hafta evinde ağırladığı Bochum’u 1-0 mağlup etti. Geçtiğimiz sezona golleriyle damgasını vuran Weghorst, gollerine hız kesmeden devam etti ve galibiyeti getiren isim oldu. Wolfsburg hem oyunun hem de skorun hakimiydi. Bundesliga’nın ilk haftası Bochum engelini 3 puanla aşan Wolfsburg, kazanma alışkanlığını sürdürecek ve Hertha Berlin karşısında 2’de 2 yapacaktır.

Bayer Leverkusen – Mönchengladbach: MS 2, 2.60 (iddaa) – 2.90 (Bets10) ; 21 Ağustos Cumartesi günü, Almanya Bundesliga‘da, Bayer Leverkusen ile Mönchengladbach 3 puan mücadelesi verecek. Yayın ekranı beIN SPORTS HD 3 olan karşılaşma, 19:30’da başlayacak. Almanya Bundesliga’da yeni sezon öncesi önemli değişimler yaşayan Bayer Leverkusen, yeni teknik adamı Gerardo Seoane yönetiminde sezona hazırlanırken, Leon Bailey’in takımdan ayrılışı ev sahibine hol yollarında güç kaybettirmişti. Transfer döneminde Odilon Kossounou ve Mitchel Bakker’i kadrosuna katan Leverkusen, geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanında yeni sezona merhaba dedi. Maçın hemen başında 1-0 geriye düşen ekip, sadece 5 dakika sonra rakibine Moussa Diaby ile cevap verdi. Galibiyet hedefine ulaşamasa da, sezonu 1 puanla açan ekip, gelecek haftalar için umut verdi. Almanya Bundesliga’da yeni sezonu son şampiyon Bayern Münih karşısında açan Mönchengladbach, yeni hocası Adi Hütter yönetiminde çıktığı ilk maçtan 1 puanla ayrıldı. Münih karşısında 1-0 öne geçse de, skoru korumayı başaramayan ekip, galibiyeti getirebilecek pozisyonlarda, son vuruşları yapamadı. Münih performansıyla güven tazeleyen ekip, transfer döneminin durgun takımları arasında yer alsa da, kadro kalitesini çok büyük ölçüde korudu ve yeni sezona en hazır takımlardan biri olarak başladı. Son şampiyon karşısında sergilenen futbol ve alınan 1-1’lik beraberlik, gelecek haftalarda Mönchengladbach için galibiyet sinyalleri verdi. Son şampiyon karşısında çarpıcı bir futbol sergileyen ve sezonu 1 puanla açan Mönchengladbach, bir diğer ezeli rakibi Leverkusen karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Freiburg – Dortmund: MS 2, 1.38 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 21 Ağustos Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Yayın ekranı beIN SPORTS HD 2 olan maçın başlama saati 16:30. Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Arminia Bielefeld deplasmanına konuk olan Freiburg, Christian Streich yönetiminde sahaya çıkarken, maçta oyunun tek hakimi olmasına karşın, 90 dakika sonunda 0-0’lık beraberlikle yetindi. Okugawa ve Kloss çok net fırsatları gole çevirmeyi başaramazken, topu rakip yarı alana taşımayı başaran Freiburg, savunma hattında da iyi bir sezon açılışına imza attı. Transfer döneminde takımdan ayrılan Baptiste Santamaria yerini, Maximilian Eggestein transferiyle dolduran ev sahibi, yeni transferinden ilk hafta faydalanamadı. Marco Rose’nin öğrencileri, son şampiyon Bayern Münih’e, Almanya Süper Kupası’nda diş geçiremedi ve yeni hocası Rose önderliğinde ilk mağlubiyetini 3-1’lik skorla aldı. Geçtiğimiz hafta Bundesliga’nın ilk haftası kapsamında Frankfurt ile evinde karşı karşıya gelen Dortmund, Erling Haaland’ın harika performansıyla 5-2’lik galibiyete uzanırken, hafta içi Süper Kupa Finalini kaybetti. Maç boyunca ezeli rakibi karşısında oyun olarak ezilmese de, Münih gol fırsatlarını daha iyi değerlendirince, Dortmund sezonun ilk kupa fırsatını kaçırdı. Kaleci Kobel, 2 maçtada forma giyerken, iyi performanslar sergiledi. Genç yetenek Mallen ise oyuna sonradan dahil oldu ve beklenilen etkiyi gösteremedi. Dortmund, Münih engeline takılsa da, iyi futboluna Rose yönetiminde devam ediyor. Almanya Bundesliga’da yeni sezona harika bir galibiyetle başlayan Dortmund, Süper Kupa Finalini hafta içi kaybederken, yaralarını ligde sarmaya devam edecek ve Freiburg karşısında kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.17

Bets10 Bahis Oranı: 10.56