Günün İddaa Kuponu (4) 21.08.2021

21 Ağustos Cumartesi günü İddaa fikstüründe 3 güvendiği mücadeleyi kupon haline getirdim. Almanya Bundesliga mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

Bochum – Mainz 05: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Bochum evinde Mainz 05‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 2. hafta fikstüründe yer alan mücadele, 21 Ağustos Cumartesi günü 16:30‘da, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da sezonu Wolfsburg deplasmanında açan Bochum, henüz 4. Dakikada Tesche’nin kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalırken, ligin iddialı takımlarından Wolfsburg karşısında bir kişi eksik 86 dakika boyunca mücadele etti. Sezona 1-0’lık mağlubiyetle başlayan ev sahibinde, kaleci Riemann, hem kurtardığı penaltı hem de maçın geri kalan dakikalarında sergilediği performanslar takdir toparlarken, gol pozisyonuna girmekte zorlanan Bochum, Weghorst gibi güçlü bir golcü karşısında, iyi bir savunma performansı sergiledi. Thomas Reis’in öğrencileri, ilk hafta galibiyet adına güven vermeyi başarmasa da, kolay maç kaybetmeyeceğini gösterdi. Almanya Bundesliga’da yeni sezonu Leipzig karşısında açan Mainz 05, zorlu iç saha sınavı öncesi gelen Covid 19 haberleriyle yıkılırken, sahaya tam 11 oyuncusundan yoksun çıkan ekip, Bo Svensson önderliğinde haftanın en büyük sürprizine imza atarken, Leipzig engelini 1-0’lık galibiyetle geçti. Sezona ne kadar hazır olduklarını maç sonunda yaşanan galibiyet sevinciyle gösteren Mainz 05’te, galibiyeti getiren gol, duran topta Moussa Niakhate’den geldi. Mainz eksiklerine rağmen savunmada hatasıza yakın bir maç çıkarttı. Sakatlıklar ve Covid 19 ile boğuşan Mainz 05’i mağlup etmek kolay değil. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ilk haftadan kolay maç kaybetmediğini ispatlayan Bochum ve Mainz 05’in karşılaşmayı golle tamamlayacağını düşünüyorum.

Frankfurt – Augsburg: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; 21 Ağustos Cumartesi günü, Frankfurt evinde Augsburg‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30‘da oynanacak Almanya Bundesliga‘nın 2. hafta mücadelesi, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da yeni sezonun ilk haftası Dortmund deplasmanına konuk olan Frankfurt, evine 5-2’lik mağlubiyetle döndü. Sezon başında teknik adam değişikliğine giden ev sahibi, Oliver Glasner yönetiminde ilk maçına çıkarken, 3’lü savunma kurgusu Frankfurt’un kötü performansının baş etkenlerinden biri oldu. Yeni transfer Lindstrom’üm oyuna sonradan dahil olmasıyla birlikte, savunma hattı biraz daha toparlandı. Geçtiğimiz sezon iyi hücum performansıyla dikkat çeken Frankfurt cephesinde, Andre Silva’nın yokluğu ilk maçtan hissedilirken, yeni transfer Borre, ilk maçta gol adına iyi bir sınav veremedi. Almanya Bundesliga sahnesinde geçtiğimiz sezon küme düşmekten 3 puanla kurtulan Augsburg, göreve son 3 haftada gelen Markus Weinzierl ile devam ederken, yeni sezonun ilk haftası evinde ağırladığı Hoffenheim’a 4-0 mağlup oldu. Konuk ekip iç sahada tam anlamıyla kabus yaşadı. Gerek savunma gerek hücum performansıyla sınıfta kalan Augsburg, düşüşünü sürdürüyor. Transfer döneminde Marco Richter ve Kevin Danso gibi iki önemli yıldızını kaybeden ekip, Niklas Dorsch, Daniel Klein ve Lasse Günther transferleriyle toparlanmayı başaramadı. İç sahada sezonu kötü açan ekip, deplasmanda da güven vermiyor. Frankfurt ilk hafta aldığı ağır mağlubiyeti iç sahada telafi edecek ve ilk haftanın en etkisiz takımlarından Augsburg karşısında haftayı galibiyetle kapatacaktır.

Greuther Fürth – Arminia Bielefeld: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 2. hafta heyecanı yaşanırken, 21 Ağustos Cumartesi günü Greuther Fürth ile Arminia Bielefeld karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16:30. Greuther Fürth, Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında konuk olduğu Stuttgart deplasmanından 5-1’lik mağlubiyetle döndü. Stefan Leitl’in öğrencileri savunmada tel tel dökülürken, maçtaki tek golünü skor 5-0’a geldiğinde ve maçın son saniyelerinde buldu. İlk haftanın en kötü performanslarından birini sergileyen Fürth, sezon başı yetersiz kadrosuyla güven vermemişti. Sadece Max Christiansen, Gideon Jung ve Nils Seufert’i kadrosuna katabilen ev sahibi, kısıtlı bütçesiyle Bundesliga’ya hazırlanırken, hem sezon öncesi hem de ilk hafta sonrası, küme düşme adayları arasında başı çekti. Arminia Bielefeld, geçtiğimiz sezon Bundesliga sahnesinde küme düşme tehlikesi yaşamış ve kötü savunma performansına rağmen Frank Kramer yönetiminde ligde kalmayı başarmıştı. Yeni sezon öncesi Guilherme Ramos, Masaya Okugawa, Florian Krüger  ve Bryan Lasme transferleriyle kadrosunu güçlendiren ekip, savunma hattına önemli takviyeler yaptı. Geçtiğimiz hafta yeni sezona evinde merhaba diyen Arminia Bielefeld, Freiburg karşısına çıkarken, haftayı 0-0’lık beraberlikle noktaladı. Konuk ekip hücum performansıyla sınıfta kalırken, savunma hattı ve kaleci Ortega hatasız bir performans sergiledi. Sezonu ağır bir mağlubiyetle açan Fürth ve ilk hafta golsüz beraberlikle yetinen Arminia Bielefeld’in, 90 dakika sonunda birbirlerine gol atacağı fikrindeyim.

Toplam İddaa Oranı: 3.51

Bets10 Bahis Oranı: 4.69