Hellas Verona – Sassuolo İddaa Tahmini 21.08.2021

21 Ağustos Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi‘nde ilk hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Türkiye saati ile 19:30‘da, Hellas Verona ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.50, Sassuolo galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Üst Sıraları Hedefliyor

Hellas Verona yeni sezon öncesi teknik adam değişikliğine gitti. Göreve Eusebio Di Francesco’yu getiren ev sahibi, transfer döneminde Ivan Ilic, Antonin Barak, Giangiacomo Magnani ve Federico Ceccherini’yi kadrosuna katarken, Lovato ve Marco Silvestri takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz sezonun son haftalarına kadar UEFA Avrupa Ligi potası için önemli bir mücadele veren Hellas Verona, son 12 haftadan sadece 1 galibiyet almayı başarırken, sezon sonunu 10. Sırada gördü. Ev sahibi hedeflerine ulaşmayı başaramasa da, sezon genelinde kötü bir performans göstermedi. Kan değişikliğine giden ve tekrar üst sıraları hedefleyen Hellas Verona, yeni sezonun ilk maçında Sassuolo karşısına çıkacak.

Sassuolo Göreve Dionisi’yi Getirdi

Konuk ekip Sassuolo, yeni sezona Alessio Dionisi yönetiminde hazırlanırken, iyi bir hazırlık süreci geçirdi. Parma ve Vicenza karşısında kazanan, Lazio ile gollü berabere kalan Sassuolo, yeni transferleriyle güçlendi. Hamed Junior Traorè, Ruan, Jeremy Toljan ve Maxime López’i kadrosuna katan konuk ekip, Marlon, Federico Di Francesco, Giangiacomo Magnani ve Luca Mazzitelli ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon ligi 8. sırada tamamlayan ve averaj farklıyla Avrupa Ligi şansını kaçıran Sassuolo, iyi bir sezon geçirirken, yeni sezon öncesi güçlenerek yoluna devam etti.

Maç Bilgileri

Hellas Verona – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marc’Antonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da önemli bir eksik bulunmuyor. Sassuolo cephesinde ise Defrel sakat.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipò, Gianluca Frabotta, Koray Günter, Federico Ceccherini, Mattia Zaccagni, Barak, Daniel Bessa, Ivan İlic, Darko Lazovic, Dawidowicz, Kevin Lasagna.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Gianmarco Ferrari, Mert Müldür, Rogerio, Filippo Romagna, Magnanelli, Jeremie Boga, Pedro Obiang, Filip Djuricic, Oddei, Gianluca Scamacca.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, sezona iyi hazırlanan ve iyi transferlere imza atan Hellas Verona ile Sassuolo’nun, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gol izlediğimiz karşılaşmada, Sassuolo 3 golle 3 puana uzanırken, iki takımda yeni sezonun ilk haftasında beklediğimiz gol katısını verdi.