Torino – Atalanta İddaa Tahmini 21.08.2021

İtalya Serie A Ligi‘nde yeni sezonun ilk hafta heyecanı, 21 Ağustos Cumartesi günü devam ederken, Torino ile Atalanta, Türkiye saati ile 21:45‘te karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Torino galibiyetine 5.50, beraberliğe 4.33, Atalanta galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.50 olarak verilmiş.

Torino Hazırlık Sürecinde Etkisizdi

Torino’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’ni 3 teknik adam değişikliğine rağmen küme düşme tehlikesi içerisinde geçiren ev sahibi, 38 haftadan 7 galibiyet, 16 beraberlikle 37 puan toplarken, son 2 haftaya kadar küme düşme tehlikesini yakından hissetti. Düşme potasından 4 puan uzaklıkta ligi noktalayan Torino, yeni sezonda teknik adam görevine Ivan Juric’i getirirken, hazırlık maçlarında mağlubiyetten kurtulamadı. Transfer döneminde Magnus Warming, Dennis Stojkovic, Etrit Berisha ve kiralık olarak Marko Pjaca’yı kadrosuna katan Torino’da, Soualiho Meïté, Lucas Boyé, Erick Ferigra, Vitalie Damascan  ve Salvatore Sirigu ile yollar ayrıldı. 2 hazırlık maçında AZ Alkmaar ve Rennes’e mağlup olan Juric’in öğrencileri, yeni sezon öncesi iyi bir görüntü sergileyemedi.

Atalanta Kadrosunu Güçlendirdi

Atalanta yeni sezon öncesi savunmasını güçlendirdi. Serie A Ligi’nde son 2 sezon 90 gol barajını aşmayı başaran ve elde ettiği 3.’lüklerle şampiyonluk yarışından kopmayan konuk ekip, Gian Piero Gasperini yönetiminde harika bir yapılanma içerisine girerken, yeni sezonda Merih Demiral, Cristian Romero ve Matteo Lovato ve kaleci Juan Musso’yu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Zapata, Luis Muriel ve Josip Ilicic hücum etkisiyle harika bir performans ortaya koyarken, Atlanta kadrosunda önemli yıldızlara sahip yoluna devam etti. Geçtiğimiz sezon Juventus ve Napoli gibi güçlü rakiplerini geçmeyi başaran Atalanta, savunmasına çok önemli takviyeler yaparken, yeni sezon öncesi hem savunma hem de hücum hattıyla güven verdi. Hazırlık maçlarında Juventus ve West Ham karşısında mağlup olan Atalanta, Pordenone ve Alessandria’yı mağlup etti.

Maç Bilgileri

Torino – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Zaza’nın sakatlığı bulunuyor. Atalanta cephesinde ise ZazaDe Roon ve Hateboer sakat.

Torino’nun ilk 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Etrit Berisha, Ricardo Rodriguez, Wilfried Singo, Armando Izzo, Bremer, Mandragora, Jacopo Segre, Daniele Baselli, Karol Linetty, Simone Zaza, Andrea Belotti.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Merih Demiral, Berat Djimsiti, Robin Gosens, Joakim Maehle, Ruslan Malinovsky, Mario Pasalic, Josip Ilicic, Mario Pasalic, Luis Muriel, Zapata.

Atalanta, İtalya Serie A Ligi’ne hücum performansıyla damga vurmaya devam ederken, yeni sezon öncesi iyi bir kadro kurdu. Gasperini’nin öğrencileri, yeni sezon maratonuna 3 puanla başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Atalanta, 90 dakika sonunda da sahadan üstün ayrılırken, sezona 3 puanla başladı ve bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.