İnter – Genoa İddaa Tahmini 21.08.2021

İtalya Serie A Ligi‘nde yeni sezon heyecanı, 21 Ağustos Cumartesi günü, İnter ile Genoa‘nın 3 puan mücadelesiyle başlıyor. San Siro Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından, 19:30‘da naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İnter galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, Genoa galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.24, beraberliğe 4.20, konuk ekibe ise 6.20 oran veriyor.

Şampiyon İnter’de Önemli Ayrılıklar

İtalya Serie A Ligi’ne geçtiğimiz sezon Conte önderliğinde damga vuran İnter, 11 yıllık şampiyonluk hasretine, 38 haftadan 28 galibiyet, 7 beraberlik performans grafiğiyle son vermeyi başarmış ve en yakın rakibine tam tam 12 puan fark atmıştı. Yeni sezon öncesi teknik adam Conte’nin ayrılışı ev sahibinde şok etkisi yaratırken, göreve Simone Inzaghi geldi. Şampiyonlukta kilit oynayan Romelu Lukaku, Achraf Hakimi ve Matteo Politano yüksek bonservis bedelleriyle satıldı. Yerlerini ise Zinho Vanheusden, Denzel Dumfries, Matteo Darmian, Hakan Çalhanoğlu ve Edin Dzeko transferleriyle doldurmaya çalışan İnter, şuana kadar 3 hazırlık maçında boy gösterdi ve Crotone’yi 6-0, Dynamo Kiev’i 3-0, Parma’yı ise 2-0 mağlup etti. İyi bir hazırlık süreci geçiren İnter, yeni sezonun ilk haftasına galibiyetle başlamak istiyor.

Genoa Gidenlerin Yerini Doldurdu

Genoa’da yeni sezon öncesi Caleb Ekuban, Alberto Paleari ve Vogliacco transferlerine imza atıldı. Takımdan ayrılan Eldor Shomurodov ve Lukas Lerager’in yerlerini doldurmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz sezon Serie A Ligi’nde Davide Ballardini önderliğinde mücadele etmiş ve 38 hafta sonunda 10 galibiyet, 12 beraberlikle 41 puan toplamış ve düşme hattından uzak kalmayı başarmıştı. 11. Sırada ligi noktalayan Genoa, teknik adamın performansından memnun kalırken, Ballardini yeni sezonda görevine devam ediyor. Hazırlık maçları kapsamında Stubai ve Wacker II’yi mağlup eden konuk ekip, en zorlu rakip Mainz karşısında ise mağlup oldu.

Maç Bilgileri

İnter – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter cephesinde Eriksen’in sakatlığı bulunuyor. Genoa cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Roberto Gagliardini, Stefano Sensi, Denzel Dumfries, Hakan Calhanoglu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Genoa’nın ilk 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Johan Vásquez, Zinho Vanheusden, Andrea Masiello, Stefano Sabelli, Stefano Sturaro, Milan Badelj, Hernani, Cassata, Mattia Destro, Aleksander Buksa.

İyi bir hazırlık süreci geçiren İnter, son şampiyon unvanıyla yeni sezonu açarken, Genoa engeline takılmayacak ve yeni sezona 3 puanla merhaba diyecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter evinde Skriniar, Hakan, Vidal ve Dzeko’nun golleriyle galibiyete uzanırken, yeni transferleriyle lige harika bir başlangıç yaptı. Kazananları tebrik ederiz.