Saint Etienne – Lille İddaa Tahmini 21.08.2021

Fransa Ligue 1‘in son şampiyonu Lille, 21 Ağustos Cumartesi günü Saint Etienne deplasmanına konuk olacak. Ligue 1’in 3. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Saint Etienne galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.30, Lille galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.16, 2.5 Alt 1.73 olarak verilmiş.

Saint Etienne Beraberliklere Razı Geldi

Fransa Ligue 1 sahnesinde yoluna Claude Puel yönetiminde devam eden Saint Etienne, yeni sezonun ilk 2 haftasında gollü beraberliklere razı geldi. İlk hafta evinde ağırladığı Lorient ile 1-1 berabere kalan Etienne, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lens deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. Wahbi Khazri 2 haftadır attığı gollerle takımını sırtlamayı başarsa da, savunma hattının kötü futbolu ev sahibinin galibiyetlerine engel oldu. Transfer döneminde henüz hiçbir isimle anlaşma sağlamayan ve kadrosunu koruyan Etienne, yeni sezon için hazır görünse de, geçtiğimiz sezondan itibaren başlayan düşüşünü, yeni sezonda da sürdürdü.

Lille Ağır Yaralı

Fransa Ligue 1’de 10 yıl aradan sonra şampiyonluk ipini göğüsleyen Lille, başarının mimarı Galtier ile yollarını ayırırken, göreve Jocelyn Gourvennec’i getirdi. Sezona Fransa Süper Kupa zaferiyle başlayan Lille, Ligue 1’de ise ilk 2 haftayı puan kayıplarıyla noktaladı. İlk maçta Metz deplasmanına konuk olan ekip, 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 geriye düşerken, Burak Yılmaz’ın son dakika golü Lille’i ipten aldı. 2. Hafta evinde ağırladığı Nice karşısında ise 4-0’lık mağlubiyetle büyük bir şok yaşayan konuk ekip, Galtier’in yeni takımı karşısında kötü bir sınav verdi. Savunma hattı üst üste hatalar yaparken, hücum hattında Burak Yılmaz, Weah ve Ikone oldukça etkisizdi. Lille kabusa son vermek ve Ligue 1’de ilk galibiyetini almak istiyor.

Maç Bilgileri

Saint-Etienne – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’dE naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Geoffroy-Guichard Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Etienne Green, Sow, Moukoudi, Kolodziejczak, Youssouf, Macon, Noupa, Bounga, Wahbi Khazri, Hammouma, Camara.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leo Jardim, Jose Fonte, Mandava, Sven Botman, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Jonathan Bamba, Yusuf Yazıcı, Weah, Jonathan Ikone.

Lille yeni sezonda yaşadığı kötü gidişata, ilk 2 haftada beraberliklerle yetinen Saint Etienne deplasmanında son verecek ve 3. Haftada sezonun ilk galibiyetini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.00

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadele beraberlikle sonuçlandı. 38. dakikada Burak Yılmaz ile öne geçen Lille, bitime 5 dakika kala kalesinde beraberlik golünü gördü, ve ilk 3 haftanın tamamında puan kaybetti.