Monaco – Lens İddaa Tahmini 21.08.2021

21 Ağustos Cumartesi günü Fransa Ligue 1 sahnesinde, 3. hafta heyecanı devam edecek. Türkiye saati ile 18:00‘de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Monaco ile Lens karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 4.

İddaa ve Bahis Tahmini

II. Louis Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak mücadelede, Bets10, Monaco galibiyetine 1.72, beraberliğe 4.00, Lens galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda.

Monaco’dan Kötü Başlangıç

Monaco, Şampiyonlar Ligi’nde de aradığı galibiyeti bulamadı ve Play Off Turu’nun ilk maçında Shakhtar Donetsk’e evinde 1-0 kaybetti. 3. Eleme Turu’nda Sparta Prag engelini farklı galibiyetlerle geçmeyi başaran Niko Kovac’ın öğrencileri, Fransa Ligue 1’de yeni sezonun başlamasıyla birlikte düşüşe geçti. Ligi 1-1’lik Nantes beraberliğiyle açan Monaco, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Lorient’e 1-0 kaybetti. 2 maçta da favori olarak sahaya çıkmasına karşın, hücum hattında etkisiz kalan Monaco, geçtiğimiz sezon kendisini son haftaya kadar şampiyonluk yarışına dahil eden, iyi hücum performansından çok uzakta. Yeni transferler Boadu, Lucas ve Jakobs, iki kulvarda takımı adına iyi bir performans sergileyemedi. Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen Monaco, evinde Lens’i ağırlayacak.

Lens Geri Dönmeyi Başardı

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezonun sürpriz takımları arasında yer alan Lens, sezonu Franck Haise önderliğinde, 7. sırada tamamlamıştı. Yeni yükseldiği Ligue 1 sahnesinde oldukça iyi işlere imza atan Lens, bu sezona ise üst üste beraberliklerle başladı. Rennes ve Saint Etienne karşısında geri düşse de, skoru eşitlemeyi başaran konuk ekip, Ganago ve Fofana ile gol sorunu yaşamazken, geçtiğimiz sezon savunma hattının lideri Loic Balde’nin, Rennes’e transfer olmasının ardından, Lens savunmasında işler yolunda gitmiyor. Gol sorunu yaşamasa da, kalesini gole kapatmayı başaramayan Haise’nin öğrencileri, ilk galibiyetini Monaco deplasmanında almak istiyor.

Maç Bilgileri

Monaco – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele II. Louis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da bu hafta Lecomte sakat. Lens takımında ise Fortes, Said ve Haidara ve sakat. 

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Pavlovic, Jakobs, Sidibe, Disasi, Diop, Tchouameni, Jean Lucas, Gelson Martins, Kevin Volland, Myron Boadu.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Medina, Wooh, Gradit, Machado, Doucoure, Fofana, Kakuta, Ganago, Sotoca.

Fransa Ligue 1’e kötü bir başlangıç yapan Monaco ve ilk 2 haftada puan kaybetse de, mağlup olmayan Lens, kazanmak için çıkacağı 3. hafta mücadelesinde, rakip fileleri havalandırmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens deplasmanda Ganago ve Banza’nın golleriyle kazandı. İki takımda sahadan 10 kişi ayrılmak zorunda kalırken, Monaco kötü sezon başlangıcının ardından, Ligue 1’de puan kayıplarını sürdürdü.