Bayern Münih – Köln İddaa Tahmini 22.08.2021

Almanya Bundesliga‘da 2. hafta heyecanı, 22 Ağustos Pazar günü, Bayern Münih ile Köln‘ün 3 puan mücadelesiyle sona erecek. Türkiye saati ile 19:30‘da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.12, beraberliğe 10.00, Köln galibiyetine ise 21.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.29, 2.5 Alt 3.75 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Süper Kupayı Müzesine Götürdü

Bayern Münih, , Julian Nagelsmann ile ilk kupasını kaldırdı. Almanya Süper Kupa Finalinde, Dortmund ile karşı karşıya gelen Münih, Lewandowski’nin damga vurduğu maçtan 3-1’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Bundesliga’da 2. Hafta öncesi moral depolayan ekip, bildiğimiz gibi ilk hafta Mönchengladbach deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmüş ve maça yine rekortmen golcü Lewandowski damga vurmuştu. Nagelsmann ile yeni bir yapılanma içerisine giren Bayern Münih, transfer döneminde Upamecano’yu kadrosuna katarak, savunma hattını güçlendirirken, Mönchengladbach deplasmanında istediği performansı sergileyemese de, çabuk toparlandı ve son şampiyona yakışan bir Süper Kupa sınavı verdi.

Köln’den Kritik Geri Dönüş

Köln’de, Steffen Baumgart dönemi galibiyetle başladı. Yeni sezonun ilk haftası evinde ağırladığı Hertha Berlin karşısında 1-0 geriden gelerek 3-1 kazanan konuk ekip, ilk 45 dakikada etkisiz kalsa da, ikinci yarıda oyunun tek hakimi olmayı başardı. Etkisini Modset ve Kainz ile skora yansıtmayı başaran ekip, yeni transferleri Mark Uth, Dejan Ljubicic ve Timo Hübers’e ilk 11’de şans verirken, iyi bir sezon başlangıcına imza attı. Geçtiğimiz sezon Bundesliga’da küme düşme tehlikesi yaşayan ekip, yeni sezonda çok daha iddialı diyebiliriz. Teknik adam hamlesi Köln’ü toparladı.

Maç Bilgileri

Bayern Münih – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Pavard ve Roca ve sakat. Köln takımında Horn sakat.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Niklas Süle, Davies, Upamecano, Stanisic, Sane, Kimmich, Gnabry, Goretzka, Lewandowski, Müller.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Timo Horn, Benno Schmitz, Hübers, Czichos, Hector, Skhiri, Ljubicic, Kainz, Thielmann, Uth, Modeste.

Bayern Münih, Bundesliga’ya Süper Kupa’nın sahibi olarak döndü. Dortmund karşısında harika bir oyun çıkartan ev sahibi, iyi performansını Köln karşısında farklı galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih, galibiyet hedefine ulaşsa da, Köln karşısında farklı galibiyet için yeterli olamadı.