Hoffenheim – Union Berlin İddaa Tahmini 22.08.2021

22 Ağustos Pazar günü, Almanya Bundesliga‘da 2. hafta heyecanı Türkiye saati ile 16:30‘da başlayacak ve Hoffenheim ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hoffenheim galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.60, Union Berlin galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Hoffenheim İlk Haftaya Damgasını Vurdu

Hoffenheim, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk haftaya 4 golle damgasını vurdu. Konuk olduğu Augsburg deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Sebastian Hoeness’in öğrencileri, rakibe isabetli şut atma şansı dahi vermezken, Larsen, Adamyan, Rutter ve Rudy’nin golleriyle zafere ulaştı. Yeni transfer Rudy, Hoffenheim kariyerine golle başladı. Yeni sezon öncesi kadro kalitesini koruyan ev sahibi, mevcut kadrosuyla ligin en hazır takımlarından biri olurken, ilk haftadaki harika performansıyla rüştünü ispatladı.

Union Berlin Lige Galibiyetle Döndü

Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’da sergilediği sürpriz performansla UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti alan Union Berlin, Play Off Turu’nda Finlandiya deplasmanına konuk olurken, KuPS Kuopio karşısında 4-0’lık galibiyetle tur kapsını araladı. Bundesliga’ya harika bir galibiyetle dönen konuk ekip, Bundesliga sahnesinde ise yeni sezonu 1 puanla açmıştı. Evinde ağırladığı Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kalan Urs Fischer’ın öğrencileri, 180 dakika sonunda gol sorunu yaşamadı. Özellikle yeni transfer Awoniyi 2 maçta 3 golle Union Berlin kariyerine harika bir başlangıç yaptı. Max Kruse ise 1 gol, 1 asistle geçtiğimiz sezondan kalan yükselişini sürdürüyor.

Maç Bilgileri

Hoffenheim – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim cephesinde Bicakcic, Kaderabek, Bebou, Hubner, Grillitsch, Nordtveit ve Skov’nun sakatlığı bulunuyor. Union Berlin takımında Bruns, Dajaku, Promel, Schneider sakat.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Akpoguma, Psch, Stiller, Baumgartner, Raum, Rudy, Vogt, Kramaric, Dabbur, Larsen.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Friedrich, Giesselmann, Baumgartl, Trimmel, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Awoniyi, Haraguchi, Ingvartsen.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, sezona iyi başlangıçlar yapan ve formda olan Hoffenheim ile Union Berlin’in, haftayı golle kapatacağı fikrindeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol izlediğimiz karşılaşmada, taraflar birbirlerine diş geçiremedi. İki takımda 2. haftada hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.