Lyon – Clermont İddaa Tahmini 22.08.2021

Lyon, 22 Ağustos Pazar günü evinde Clermont‘u konuk ediyor. Fransa Ligue 1‘in 3. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 14:00‘te, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lyon galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.20, Clermont galibiyetine ise 5.50 oram belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Lyon Galibiyetle Tanışmadı

Lyon, Fransa Ligue 1’de yeni sezona Peter Bosz yönetiminde merhaba derken, ilk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Brest karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan ekip, oyuna sonradan giren Slimani ile beraberlik golünü bulmuştu. 2. Hafta toparlanması beklenilen ev sahibi, Angers deplasmanında daha da kötü bir futbol sergilerken, 3-0 mağlup oldu. Özellikle savunmada yapılan bireysel hatalar maça damga vururken, bu maç sonrası Stoper Marelo kadro dışı bırakıldı. Depay’ın yokluğunu kısa sürede hisseden Lyon, savunmada iyi performanslar sergilemezken, aynı başarısızlığı hücum hattında da gösterdi.

Clermont Sezona Harika Başladı

Clermont, Fransa Ligue 1 serüvenine harika bir başlangıç yaptı. Pascal Gastien’in öğrencileri, olabilecek en iyi sezon açılışını yaparken, ilk 2 haftadan üst üste galibiyetlerle çıkarken, attığı 4 gole karşılık, rakiplerine gol şansı vermedi. Bordeaux ve Troyes engellerini 2-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başaran konuk ekipte, 3 gol atmayı başaran Mohamed Bayo, harika gol performansıyla dikkat çekti. Yeni transferlerden sadece Samed takımda forma şansı bulurken, Ligue 2’de kendisini 2.’liğe taşıyan kadrosuyla yola devam eden ekip, mevcut kadrosuyla, harika bir oyun planı ortaya koydu. Clermont’u mağlup etmek kolay değil.

Maç Bilgileri

Lyon – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon cephesinde Cornet, Denayer, Pintor ve Reine-Adelaide’nin sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Leo Dubois, Lekuba, Malo Gusto, Paqueta, Aouar, Bruno, Dembele, Cornet, Slimani, Ekambi.

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Ogier, Zedadka, Hountondji, Abdul Samed, N’Simba, Gastien, Dossou, Berthomier, Bayo, Allevinah.

İlk 2 haftada galibiyeti bulunmayan Lyon’un, yeni hocasıyla toparlanmaya ihtiyacı var. Ancak Clermont yeni sezonda çok iddialı. Bu zorlu mücadelede iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Clermont yeni sezonda Ligue 1 sahnesine damga vurmaya devam ederken, 3 gol attığı Lyon deplasmanından 1 puanla döndü ve oldukça iyi bir sınav verdi. Kazananları tebrik ederiz.