Bordeaux – Angers İddaa Tahmini 22.08.2021

22 Ağustos Pazar günü, Fransa Ligue 1 sahnesinde 3. hafta mücadeleleri oynanacak. Türkiye saati ile 16:00‘da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Bordeaux ile Angers karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Bets10 üzerinden değerlendirmek isterseniz, Bordeaux galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.30, Angers galibiyetine ise 2.60 oran belirlenmiş durumda.

Bordeaux Petkovic ile İyi Başlamadı

Fransa Ligue 1’in 2. haftasında Marsilya deplasmanına konuk olan Bordeaux, mağlubiyetten ucuz kurtuldu. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Petkovic’in öğrencileri, ikinci yarıda Oudin ve Pembele’nin golleriyle beraberliği yakalasa da, iki golde de hem rakip savunmanın önemli hataları vardı hem de ev sahibi golleri bireysel yeteneklerle buldu. Sezonun ilk haftasında Clermont’a evinde 2-0 mağlup olan Bordeaux, yeni hocası ile henüz istediği oyun planını, takıma oturtmadı desek yanılmış olmayız. İki haftadır savunmada önemli hatalar yapan, hücum hattında ise topu rakip yarı sahaya taşımakta zorlanan Bordeaux, Marsilya gibi güçlü bir rakipten deplasmanda 1 puan almayı başarsa da, sergilediği futbolla güven vermedi.

Angers Zirveyi Ele Geçirdi

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’de yaşadığı küme düşme tehlikesinin ardından, göreve Gerald Baticle’yi getiren Angers, yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı. Transfer döneminde Batista Mendy, Azzedine Ounahi ve Walim Lgharbi gibi önemli isimleri renklerine bağlayan konuk ekip, sezonu Strasbourg deplasmanında açarken, evine 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başarmıştı. Angers büyük sürprizi ise geçtiğimi hafta Lyon karşısında yaptı ve evinde ağırladığı güçlü rakibini 3-0 mağlup etti. Yeni transferlerine 2 maçtır forma şansı veren konuk ekip, hem hücum hem de savunmada, ligin en formda takımı. Attığı 5 gole karşılık, rakiplerine gol pozisyonuna girme şansı dahi vermeyen Baticle’nin öğrencileri, seriyi Bordeaux deplasmanında sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Bordeaux – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açılanmadı. Mücadele Matmut-Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux cephesinde Baysse’nin sakatlığı bulunuyor.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Mexer, Koscielny, Mangas, Mensah, Kwateng, Basic, Sissokho, Otavio, Kalu, Hwang.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Traore, Thomas, Mendy, Doumbia, Fulgini, Mangani, Cabot, Boufal, Manceau, Ali Cho.

Angers harika performansıyla liderlik koltuğuna oturdu. Rakibine oranla lige çok formda başlayan konuk ekibin, zor günler geçiren Bordeaux karşısında kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.20

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 2 haftanın lideri Angers, deplasmanda 1-0 geriden gelerek, skoru 1-1’e getirmeyi başarsa da, galibiyet için yeterli olamadı ve 1 puanla yetindi.