Arsenal Chelsea İddaa Tahmini 22.08.2021

İngiltere Premier Lig’te derbi heyecanı yaşanacak. Londra derbisinde, Arsenal ile Chelsea karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Arsenal ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 4.8, beraberlik 3.80, Chelsea kazanır ise 1.78 olarak açıklanmış.

Arsenal İyi Başlamadı

Arsenal adına sezon pek iyi başlamadı. Premier Lig’te geçtiğimiz hafta Brentford deplasmanına konuk olan Mikel Arteta’nın ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Rahat kazanmaları beklenen maçtan puansız ayrılan Arsenal, bu hafta Londra derbisinde Chelsea ile karşılaşacak. Sezona puansız başlayan Arsenal’ın Chelsea karşısında da işi pek kolay değil. Brentford karşısında gösterdikleri performans ile Chelsea karşısında kazanmaları oldukça zor. Bu hafta Arsenal’da Alexandre Lacazette, Thomas Partey ve Pierre Aubameyang’ın sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea Kupayla Başladı

Chelsea, yeni sezona kupa ile başladı. Geçtiğimiz sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Maviler, yeni sezonda da Avrupa Süper Kupası’nı müzesine götürdü. Premier Lig’te ise ilk hafta Crystal Palace ile karşılaşan Thomas Tuchel’in öğrencileri, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve Premier Lig’e 3 puan ile start verdi. Hücum hattına Romelu Lukaku’yu transfer eden Chelsea, Premier Lig’in favorileri arasında yerini aldı. Lukaku’nun Chelsea’ye çok şey katacağını düşünüyorum. Londra derbisinde Arsenal’a konuk olacak Chelsea’de Hakim Ziyech’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Arsenal – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Alexandre Lacazette, Thomas Partey ve Pierre Aubameyang’ın sakatlıkları bulunuyor. Chelsea’de Hakim Ziyech’in sakatlığı bulunuyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Gabriel Martinelli

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Eduoard Mendy, Cesar Azpilicueta, Kurt Zouma, Antonio Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Pulusic, Mason Mount, Mateo Kovacic, Timo Werner

İddaa Tahmini

Chelsea, maçın favorisi. Lukaku’nun süre alması da bekleniyor. Chelsea’nin Arsenal deplasmanında kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, Londra derbisinde kazanan taraf oldu. Arsenal’ı Emirates’te 2-0 mağlup ettiler. Yeni transfer Lukaku, golle tanıştı.