Southampton Manchester United İddaa Tahmini 22.08.2021

İngiltere Premier Lig’in ilk haftasını 3 puan ile kapatan Manchester United, bu hafta Southampton’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Southampton ile Manchester United arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Southampton galibiyetine 5.60, beraberliğe 4.35, konuk ekip Manchester United galibiyetine 1.60 oran belirlenmiş durumda.

Southampton Direnemedi

Southampton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Everton’a 3-1 kaybettiler. Goodison Park’ta erken bir golle öne geçen Southampton, devreye 1-0 önde girdi ama ikinci yarıda yedikleri gollerle 3-1 mağlup oldular. Southampton adına tek sevindirici gelişme, Adam Armstrong’un attığı şık goldü. Premier Lig’in ikinci haftasında Manchester United’ı konuk edecek Southampton’da Williams Smallbone’un sakatlığı bulunuyor.

Manchester United 5 Golle Kazandı

Manchester United, yeni sezona farklı bir galibiyet ile başladı. Geçtiğimiz hafta Old Trafford’ta konuk ettikleri Leeds United’ı 5-1 ile geçtiler. Bruno Fernandes, attığı 3 golle Manchester United’a galibiyeti getiren baş isimlerden biriydi. Sezona iyi bir başlangıç yapayan Solskjaer’in öğrencileri, bu hafta Southampton deplasmanına konuk olacak. Cavani ve Marcus Rashford’un sakatlığına rağmen hücumda çok etkili olan Kırmızı Şeytanlar, bu hafta Southampton karşısında da maçın favorisi. Maç öncesinde Marcus Rashford ve Alex Telles’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Southampton – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Williams Smallbone’un sakatlığı bulunuyor. Manchester United’ta Marcus Rashford ve Alex Telles’in sakatlıkları bulunuyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Ward Prowse, Stuart Armstrong, Theo Walcott, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Raphael Varane, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Daniel James, Mason Greenwood

İddaa Tahmini

Manchester United, sezona çok iyi başladı. Leeds United’ı 5-1 ile geçtiler. Southampton karşısında da favoriler. Solskjaer ve ekibi, galibiyete yakın.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, ilk puan kaybını yaşadı. Southampton deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.