Getafe Sevilla İddaa Tahmini 23.08.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Sevilla deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Getafe ile Sevilla arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Getafe galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.10, konuk ekip Sevilla galibiyetine 2.33 oran belirlenmiş durumda.

Getafe Sürpriz Peşinde

İspanya La Liga’da yeni sezona Michel yönetiminde başlayan Getafe, ligin ilk haftasından puan çıkartamadı. Konuk oldukları Valencia’ya 1-0 kaybettiler. Valencia, maçın başlarında 10 kişi kaldı ama Getafe, bir türlü golü bulamadı. 1-0’dan sonra da kalelerinde pozisyonlar verdiler. Valencia kalecisi Giorgi Mamardashvili’nin son dakikalarda çok önemli kurtarışları vardı. İlk hafta performansı ile sınıfta kalan Getafe, bu hafta Sevilla’yı konuk edecek. Maç öncesinde Getafe’de Erick Cabaco’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Sevilla Rahat Kazandı

Sevilla, sezona iyi bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken takımlarından biri olan Sevilla, La Liga’nın ilk haftasında konuk ettiği Rayo Vallecano’yu 3-0 ile geçti. Sevilla’ya galibiyeti getiren goller, En Nesyri ve Erik Lamela’dan geldi. Yeni transfer Lamela, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Sevilla kariyerine iyi bir giriş yapan Lamela, bu sezon Sevilla’ya hücumda büyük katkı sağlayacak gibi duruyor. Bu hafta Getafe’ye konuk olacak Sevilla’da Lucas Ocampos’un sakatlığı var.

Maç Bilgileri

Getafe – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Erick Cabaco’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Sevilla’da Lucas Ocampos’un sakatlığı var.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Rakitic, Oliver Torres, Fernando, Joan Jordan, Ocampos, Papu Gomez, En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla’dan bu hafta da galibiyet bekliyorum. Getafe kolay bir deplsaman değil ama Sevilla’da kilidi açabilecek önemli oyuncular var. Loptegui’nin öğrencileri, 3 puana yakın.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.33

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, tek golle kazandı. Erik Lamaela, 90+4’te attığı golle, Sevilla’ya galibiyeti getird.