Osasuna Celta Vigo İddaa Tahmini 23.08.2021

İspanya La Liga’da sezona mağlubiyet ile başlayan Celta Vigo bu hafta deplasmanda, Osasuna’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Osasuna ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Osasuna kazanır 2.75, beraberlik 3.10, Celta Vigo kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Osasuna Hücumda Etkisiz Kaldı

Osasuna, La Liga’da yeni sezona beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. El Sadar’da konuk ettikleri Espanyol ile golsüz berabere kaldılar. Maça hakim olan taraf Osasuna idi ama galibiyet golünü bulamadılar. Osasuna’nın hücumda katkı beklediği Ante Budimir ise çok etkili olamadı. La Liga’nın 2. Haftasında Celta Vigo ile karşılaşacak olan Osasuna’yı zor bir karşılaşma bekliyor. Maç öncesinde Osasuna’da savunmadan Unai Garcia’nın sakatlığı bulunduğnu belirtelim.

Celta Vigo Evinde Kaybetti

Celta Vigo, Eduardo Coudet yönetiminde geçtiğimiz sezon, iyi bir performans göstermişti. Yeni sezonun ilk haftasında ise son şampiyon Atletico Madrid’e mağlup oldular. Geçtiğimiz hafta iç sahada Atletico Madrid’i konuk eden Celta Vigo, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Iago Aspas’ın penaltı golü, puan almalarına yetmedi. Bu hafta Osasuna deplasmanına konuk olacak Celta Vigo’da Hugo Mallo kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Osasuna – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da savunmadan Unai Garcia’nın sakatlığı bulunduğnu belirtelim. Celta Vigo’da Hugo Mallo kart cezalısı.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

Celta Vigo'nun 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Kevin Vazquez, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Renato Tapia, Nolito, Denis Suarez, Brais Mendez, Iago Aspas, Santi Mina

İddaa Tahmini

Düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. Osasuna, geçtiğimiz hafta hücumda çok üretken olamadı. Aspas’ı kilitlerlerse, puan alabileceklerini düşünüyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.54

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.73

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.