Günün İddaa Kuponu 22.08.2021

22 Ağustos Pazar günü için 2 Almanya Bundesliga, 1 İtalya Serie A Ligi mücadelesini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Bayern Münih – Köln: H1, 1.28 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 2. hafta heyecanı, 22 Ağustos Pazar günü, Bayern Münih ile Köln‘ün 3 puan mücadelesiyle sona erecek. Türkiye saati ile 19:30‘da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Bayern Münih, , Julian Nagelsmann ile ilk kupasını kaldırdı. Almanya Süper Kupa Finalinde, Dortmund ile karşı karşıya gelen Münih, Lewandowski’nin damga vurduğu maçtan 3-1’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Bundesliga’da 2. Hafta öncesi moral depolayan ekip, bildiğimiz gibi ilk hafta Mönchengladbach deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmüş ve maça yine rekortmen golcü Lewandowski damga vurmuştu. Nagelsmann ile yeni bir yapılanma içerisine giren Bayern Münih, transfer döneminde Upamecano’yu kadrosuna katarak, savunma hattını güçlendirirken, Mönchengladbach deplasmanında istediği performansı sergileyemese de, çabuk toparlandı ve son şampiyona yakışan bir Süper Kupa sınavı verdi. Köln’de, Steffen Baumgart dönemi galibiyetle başladı. Yeni sezonun ilk haftası evinde ağırladığı Hertha Berlin karşısında 1-0 geriden gelerek 3-1 kazanan konuk ekip, ilk 45 dakikada etkisiz kalsa da, ikinci yarıda oyunun tek hakimi olmayı başardı. Etkisini Modset ve Kainz ile skora yansıtmayı başaran ekip, yeni transferleri Mark Uth, Dejan Ljubicic ve Timo Hübers’e ilk 11’de şans verirken, iyi bir sezon başlangıcına imza attı. Geçtiğimiz sezon Bundesliga’da küme düşme tehlikesi yaşayan ekip, yeni sezonda çok daha iddialı diyebiliriz. Teknik adam hamlesi Köln’ü toparladı. Bayern Münih, Bundesliga’ya Süper Kupa’nın sahibi olarak döndü. Dortmund karşısında harika bir oyun çıkartan ev sahibi, iyi performansını Köln karşısında farklı galibiyetle taçlandıracaktır.

Hoffenheim – Union Berlin: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; 22 Ağustos Pazar günü, Almanya Bundesliga‘da 2. hafta heyecanı Türkiye saati ile 16:30‘da başlayacak ve Hoffenheim ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Hoffenheim, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk haftaya 4 golle damgasını vurdu. Konuk olduğu Augsburg deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Sebastian Hoeness’in öğrencileri, rakibe isabetli şut atma şansı dahi vermezken, Larsen, Adamyan, Rutter ve Rudy’nin golleriyle zafere ulaştı. Yeni transfer Rudy, Hoffenheim kariyerine golle başladı. Yeni sezon öncesi kadro kalitesini koruyan ev sahibi, mevcut kadrosuyla ligin en hazır takımlarından biri olurken, ilk haftadaki harika performansıyla rüştünü ispatladı. Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’da sergilediği sürpriz performansla UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti alan Union Berlin, Play Off Turu’nda Finlandiya deplasmanına konuk olurken, KuPS Kuopio karşısında 4-0’lık galibiyetle tur kapsını araladı. Bundesliga’ya harika bir galibiyetle dönen konuk ekip, Bundesliga sahnesinde ise yeni sezonu 1 puanla açmıştı. Evinde ağırladığı Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kalan Urs Fischer’ın öğrencileri, 180 dakika sonunda gol sorunu yaşamadı. Özellikle yeni transfer Awoniyi 2 maçta 3 golle Union Berlin kariyerine harika bir başlangıç yaptı. Max Kruse ise 1 gol, 1 asistle geçtiğimiz sezondan kalan yükselişini sürdürüyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, sezona iyi başlangıçlar yapan ve formda olan Hoffenheim ile Union Berlin’in, haftayı golle kapatacağı fikrindeyim.

Bologna – Salernitana: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; 22 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Salernitana kozlarını paylaşacak. İlk hafta maçının yayın ekranı S Sport Plus. Bologna yeni sezon öncesi kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Musa Barrow, , Marko Arnautovic ve Sydney van Hooijdonk önemli golcülerle anlaşma sağlayan ekip, Bonifazi, Soumaoro ve Urbanski takviyeleriyle savunmasını da güçlendirdi. Geçtiğimiz sezonu 12. sırda kapatan Bologna, yoluna Sinisa Mihajlovic önderliğinde devam ederken, yeni sezon için iddialı bir kadro kurdu. Hazırlık maçlarında Bagnolese BM, Feralpisal ve Pordenone’yi mağlup eden, Dortmund’a ise mağlup olan Bologna, iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Konuk ekip Salernitana, tam 23 yıl aranın ardından tekrar İtalya Serie A Ligi’nde mücadele ediyor. Geçtiğimiz sezon Serie B Ligi’nde Empoli ile şampiyonluk savaşı veren ekip, sezonu 2. Sırada tamamladı. Başarının mimarı Fabrizio Castori ile yola devam kararı alan konuk ekip, transfer döneminde döneminde Vincenzo Fiorillo, Reda Boultam, Joel Obi, Grigoris Kastanos, Stefan Strandberg ve Luka Bogdan’yı kadrosuna kattı. Ligin zayıf kadrolarından biriyle sezona başlayacak olan Salernitana, kağıt üzerinde zayıf halkalar içerisinde yer alıyor. Kadrosuna önemli takviyeler yapan ve hazırlık sürecinde etkisini gösteren Bologna, evinde ligin yeni temsilcisi Salernitana’yı mağlup etmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 2.78

Bets10 Bahis Oranı: 3.73