Levante Real Madrid İddaa Tahmini 22.08.2021

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Real Madrid deplasmanda, Levante’ye konuk olacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacakve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Levante ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Levante kazanır 4.75, beraberlik 4.35, Real Madrid kazanır ise 1.69 olarak açıklanmış.

Levante Uzatmalarda Yıkıldı

Levante, yeni sezona beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. Paco Lopez’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Cadiz’e konuk oldu ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 90+7’de yediği golle galibiyeti kaçıran Levante, bu hafta iç sahada Real Madrid ile karşılaşacak. Jose Luis Morales, Cadiz karşısında gol atmayı başardı ama 85. Dakikada durum 1-0 iken net bir fırsattran yararlanamadı. O pozisyon golle sonuçlansa, Levante’nin haftayı 3 puan ile kapatması yüksek ihtimaldi. Maç öncesinde Levante’de Roberto Soldado ve Dani Gomez’in sakatlıkları bulunuyor.

Real Madrid Farklı Kazandı

Rea Madrid, yeni sezona farklı bir galibiyet ile start verdi. La Liga’da geçtiğimiz hafta Alaves’e konuk olan Real Madrid, rakibini 4-1 ile geçti ve 3 puanın sahibi oldu. Karim Benzema, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarıydı diyebiliriz. Carlo Ancelotti yönetiminde ilk maçından galibiyet ile ayrılan Real Madrid, La Liga’da ilk 3 haftayı deplasmanda geçirecek. Bu hafta Levante’ye ardından ise Real Betis’e konuk olacak Real Madrid’i zor bir fikstür bekliyor. Maç öncesinde Real Madrid’te Luka Modric ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Levante – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de bu hafta Juan Cala ve Alex Fernandez’in sakatlıkları var.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Odriazola, Eder Militao, David Alaba, Marcelo, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, sezona iyi bir giriş yaptı. Alaves’i 4 golle geçtiler. Benzema, sezona gollerle başladı. Bu sezonda Real Madrid’i sırtlayacak isimlerin başında Karim Benzema. Levante’yi deplsamanda devirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.69

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan maçta, kazanan çıkmadı. Levante ile Real Madrid, 3-3 berabere kaldı.