Atletico Madrid Elche İddaa Tahmini 22.08.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Atletico Madrid iç sahada, Elche’yi konuk edecek. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Atletico Madrid ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Atletico Madrid kazanır 1.23, beraberlik 6.55, Elche kazanır ise 15.00 olarak açıklanmış.

Son Şampiyon Galibiyetle Başladı

La Liga’da geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Atletico Madrid, yeni sezona da galibiyet ile başladı. La Liga’nın ilk haftasında Celta Vigo’ya konuk olan Diego Simeone’nin öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Angel Correa yönetiminde 3 puana ulaşan Atletico Madrid, bu hafta Elche’yi konuk edecek. Elche karşısında maçın net favorisi olan Atletico Madrid, Mario Hermoso’dan kart cezası sebebiyle faydalanamayacak. Joao Felix’in ise sakatlığı bulunuyor.

Elche’den 1 Puan

Elche, geçtiğimiz sezon La Liga’da kıl payı kümede kalmıştı. Küme düşen Huesca’nın sadece 2 puan üzerinde sezonu tamamladılar. Yeni sezonun ilk haftasında ise Athletic Bilbao’yu konuk eden Fran Escriba’nın öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Özellikle ilk yarıda pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Bu hafta Atletico Madrid deplasmanına konuk olacak Elche’yi zor bir maç bekliyor.

Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid, Mario Hermoso’dan kart cezası sebebiyle faydalanamayacak. Joao Felix’in ise sakatlığı bulunuyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Luis Suarez

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Badia, Cifu, Calvo, Josema, Josan, Mfulu, Fidel, Marcone, Rigoni, Nino, Milla

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın net favorisi. Wanda Metropolitano’da taraftarı önünde galip gelmelerini bekliyorum. Elche’yi farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, 3 puanı tek golle aldı. Wanda Metropolitano’da Elche’yi 1-0 mağlup etmeyi başardılar.