Shakhtar Donetsk Monaco Bahis Tahmini 25.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş ma.ında Shakhtar Donetsk evinde, Monaco ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak olup, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Shakhtar DonetskMonaco arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Shakhtar Donetsk kazanır 3.00, beraberlik 3.60, Monaco kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.

Shakhtar Donetsk Avantajı Kaptı

Shakhtar Donetsk, ilk maçta çok etkili bir performans ortaya koydu. Monaco’yu deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar. Pedrinho’nun müthiş golüyle kazanmayı başaran Shakhtar Donetsk, turu geçmeye daha yakın taraf. Bir önceki turda ise Belçika’nın Genk takımını elemeyi başardılar. Roberto De Zerbi’nin göreve gelmesiyle iyi bir çıkış yakalayan Shakhtar Donetk, Ukrayna Premier Lig’te oynadığı 5 karşılaşmada ise 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Maç öncesinde Shakhtar Donetsk’te önemli bir eksik bulunmuyor.

Monaco’nun İşi Zor

Monaco, ilk maçta daha etkili olan taraf olarak gözüktü ama karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Pedrinho’yu bir türlü marke edemediler ve sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Monaco’nun turu geçebilmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Frans Ligue 1’de ise sezona iyi bir giriş yapamayan Niko Kovanın öğrencileri, ilk 3 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Lens’e 2-0 kaybettiler. Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında Shakhtar Donetsk’e konuk olacak Monaco’da eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Shakhtar Donetsk – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele II. Louis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shakhtar Donetsk'in ilk 11’i Belli mi?

Shakhtar Donetsk’in muhtemel kadrosu: Anatolii Trubin, Sergiy Kryvtsov, Vitao, Dodo, Matviyenko, Alan Patrick, Pedrinho, Bonfim, Taison, Solomon, Junior Moraes

Monaco'nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Djibril Sidibe, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Kevin Volland, Ben Yedder

İddaa Tahmini

Shakhtar Donetsk, ilk maçı 1-0 kazanmayı başardı. Rövanş maçı için, avantajlı bir konumdalar. Bu karşılaşmada da Monaco’yu mağlup etmelerini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 3.00

Maç Sonucu: 2-2 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 1-0 biten maçta, tur atlayanı uzatmalar belirledi. Shakhtar Donetsk, tur atlayan taraf oldu.