Günün İddaa Kuponu 25.08.2021

25 Ağustos Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi sahnesinde oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Brondby – Salzburg: MS 2, 1.34 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nun ilk maçını 2-1 kazanan Salzburg, 25 Ağustos Çarşamba günü Brondby deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 22:00‘de başlayacak maçın yayın ekranı EXXEN. UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nun ilk ayağında, Salzburg deplasmanından mağlubiyetle dönen Brondby, Danimarka Süper Ligi’nde ise kötü gidişata son vermeyi başardı ve Odense deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrılarak, 3 maçtır devam eden mağlubiyetlerine son verdi. Salzburg deplasmanında Uhre’nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran Niels Frederiksen’in öğrencileri, son dakika golüyle sahadan mağlup ayrılırken, tur şansını zora soktu. Ancak Danimarka Süper Ligi’nde 5 haftalık kötü performansının ardından, toparlanma sinyalleri veren ev sahibi, iki kulvarda birden son 2 maçta daha iyi hücum ve savunma performansları sergiledi. Salzburg evinde tur kapısını araladı. Avusturya Bundesliga sahnesinde 4’te 4 yaparak harika bir sezon başlangıcı yapan konuk ekip, doğrudan katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında ise Brondby’i 2-1 mağlup etti ve kazanma alışkanlığını sürdürdü. Maça kötü bir başlangıç yapan ve erken bir golle 1-0 geriye düşen Salzburg, Adeyemi ve Aarson’un golleriyle geri dönmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde avantajı eline alan Salzburg, Bundesliga’ya yorgun dönse de, geride bıraktığımız hafta sonu Klagenfurt engelini farklı galibiyetle aştı ve bu sezonda çıktığı bütün maçları kazandı. Rakibinden çok daha iyi bir sezon başlangıcına imza atan Salzburg, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aldığı galibiyetle güven vermeye devam etti. İlk maçtan galip ayrılan konuk ekip, deplasmanda da galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Dinamo Zagreb – FC Sheriff: KGVAR, 1.76 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; 25 Ağustos Çarşamba günü, Dinamo Zagreb ile FC Sheriff, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nun rövanşında karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 22:00. Dinamo Zagreb cephesinde UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nun ilk ayağında, FC Sheriff karşısında sergilenen futbol hayal kırıklığı yarattı. Namağlup Moldova deplasmanına konuk olan Damir Krznar’ın öğrencileri, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Zagreb cephesinde tur şansı mucizelere kaldı diyebiliriz. En az 3 farklı galibiyetle sahadan ayrılmak zorunda olan ev sahibi, yeni sezonda toplam 12 maçta mücadele ederken, henüz hiçbir rakibini 3 farklı skorla mağlup etmeyi başaramadı. Hırvatistan Ligi’nde 5 haftadan tek mağlubiyetle çıkan Dinamo Zagreb, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 1. Eleme Turu’ndan itibaren namağlup bir performans ortaya koyarken, FC Sheriff’e diş geçiremedi. Moldova temsilcisi FC Sheriff, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nun en net galibiyetini alırken, devler sahnesinde namağlup ilerleyen Dinamo Zagreb’i, iç sahada 3-0 mağlup etti. Traore 2 golle maça damgasını vururken, Yuri Vernydub’un öğrencileri hatasıza yakın bir sınav verdi. Şampiyonlar Ligi’nde 7 maçtan 6 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran FC Sheriff, Moldova Ulusal Ligi’nde son 2 haftayı bay geçerken, tek kulvarda harika bir performans sergiledi. Büyük bir avantajla Hırvatistan deplasmanına konuk olacak olan FC Sheriff, tur kapısını ardına kadar aralarken, hata yapmak istemiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, kazanmaktan başka şansı olmayan Dinamo Zagreb ve deplasmanda büyük bir avantajla mücadele edecek olan FC Sheriff’in, gol bulacağını düşünüyorum.

Shakhtar Donetsk – Monaco: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 25 Ağustos Çarşamba günü, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nda, Shakhtar Donetsk ile Monaco karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00‘de başlama düdüğü çalınacak maçın yatın ekranı EXXEN. Shakhtar Donetsk, II. Louis deplasmanından Pedrinho’nun golüyle 1-0 galip dönmeyi başarırken, Şampiyonlar Ligi kapısını araladı. Monaco karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, 90 dakika sonunda hak ettiği galibiyeti aldı. Şampiyonlar Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran ev sahibi, Ukrayna Premier Ligi’nde ise 5 maçtan 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde Chernomorets’i 3-0 mağlup eden Shakhhtar, iyi performansını iki kulvarda sürdürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nda 1-0’lık Shakhtar Donetsk mağlubiyetiyle dönen Monaco, Ligue 1’de de kan kaybetmeye devam etti. Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçiren Niko Kovac’ın öğrencileri, sadece ilk hafta Nantes’e gol atmayı başarıp 1 puan alırken, son 2 hafta Lens ve Lorient’e gol atamadan mağlup oldu. İki kulvarda birden zor günler geçiren Monaco, bildiğimiz gibi geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’de son haftaya kadar şampiyonluk yarışında boy göstermiş ve hücum hattında oldukça iyi bir sezon geçirmişti. Geçtiğimiz sezonun yıldızları Ben Yedder ve Kevin Volland sezona durgun başlarken, geçtiğimiz sezondaki etkiyi gösteremedi. Tur kapısını aralayan Shakhtar Donetsk evinde galibiyet adına skor üretmeye devam edecek, rakip Monaco ise kötü sezon başlangıcına rağmen kabusa son vermek ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için rakip fileleri havalandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.58

Bets10 Bahis Oranı: 5.14