Hellas Verona – İnter İddaa Tahmini 27.08.2021

Hellas Verona evinde İnter‘i ağırlayacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 2. hafta kapsamında sahne alacak olan mücadele, 27 Ağustos Cuma akşam 21:45‘te, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 5.50, beraberliğe 4.50, İnter galibiyetine ise 1.58 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.35 olarak verilmiş.

Hellas Verona Mağlubiyetle Başladı

Eusebio Di Francesco yönetiminde İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona merhaba diyen Hellas Verona, Velosu’nun büyük hatasını ağır ödedi ve 45 dakika boyunca 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldığı Sassuolo karşısında 3-2 mağlup oldu. 10 kişi kaldıktan sonra 2 gol atmayı başaran ev sahibi sezonu puansız açsa da, iyi bir mücadele ortaya koydu. Savunma hattı özellikle arkaya atılan toplarda önemli bir zafiyet gösterirken, önde baskı yapmaya çalışan ekip, ilk maçtan istediğini alamadı. Evine puansız ve Veloso’yu kaybederek dönen Verona, son şampiyon İnter karşısında hatalarını telafi etmek istiyor.

İnter Yeni Transferleriyle Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde 11 yıllık şampiyonluk hasretine Conte yönetiminde son veren İnter, yeni sezonda Conte ile yolları ayırırken, göreve Simone Inzaghi’yi getirdi. Yeni hocası ve yeni transferleriyle ilk hafta Genoa karşısında 4-0’lık net bir galibiyet alan ekip , ilk haftaya damgasını vurdu. Hakan Çalhanoğlu ve Edin Dzeko, 1 gol, 1 asistlik performanslar ortaya koyarken, konuk ekip harika hücum planlarıyla ilk sınavından tam not aldı. Lukaku gibi önemli bir golcüyü kadrosundan kaybeden, sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan İnter, güç kaybetmediğini ilk maçtan ispatladı. Adeta rakibini sahadan silen İnter, 90 dakika boyunca oyunu rakip yarı alanda oynamayı başarırken, ilk hafta sezonun en hazır takımı olarak, karşımıza çıktı.

Maç Bilgileri

Hellas Verona – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marc’Antonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Veloso kart cezalısı. İnter cephesinde ise Gagliardini, Alexis Sanchez ve Eriksen’in sakatlığı bulunuyor. 

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Hongla, Casale, Koray Günter, Ceccherini, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Nikola Kalinic.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Bastoni, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Sensi, Dzeko, Perisic.

İnter son şampiyon unvanına yakışan bir lig başlangıcına imza atarken, Hellas Verona deplasmanı öncesinde güven verdi. Konuk ekip kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter deplasmanda 3 golle kazandı. Son şampiyon yeni sezona fırtına gibi başladı ve Hellas Verona deplasmanında sergilediği futbol ve aldığı galibiyetle bizleri yanıltmadı.